Upalite roštilje!

Sezona grilla je počela, našli smo i najbolje recepte koje možete isprobati 

Kulinarski savjeti poznatog chefa!
Više od 30 recepata
Preporuke i savjeti poznatog enologa!

Magazin Dobar tek

Roštilj nije samo naziv za omiljeni dodatak u vrtu, to je doživljaj okupljanja obitelji (i prijatelja kada uvjeti dopuste) koji željno iščekujemo cijeli tjedan ili mjesec. Proljeće je napokon prestalo biti promjenjivo i s toplim danima stigla nam je omiljena sezonska kulinarska razonoda – roštiljanje. Sunčani dani, boravak u dvorištu i uživanje u omiljenim grill aromama naprosto su nezaobilazni.

Okupljanje oko omiljenog roštilja pretvorit će se u užitak kuhanja sve do jeseni, a najveći obožavatelji će i u najhladnijim danima naći izgovor da razmahuju vatru tacnom ili komadom kartona ili pale električni roštilj na balkonu iza zamagljenih prozora.

Planirate omiljene roštiljske zalogaje isprobati u što više različitih kombinacija i izdanja? Svoj ćete grill meni nadopuniti inspirativnim jelima uz SPAR Dobar tek BBQ magazin koji vam i ove godine donosi široku lepezu mogućnosti pripreme omiljenih delicija na grillu.

Samo klikom udaljen, krije pregršt roštilj inspiracija, pretplatite se na newsletter i preuzmite svoj primjerak!

Dobar tek!

 

Inspiracije iz Magazina Dobar tek BBQ

Web portal Dobar tek

Saznajte na jednom mjestu novitete iz svjeta gastronomije, recepte za vegetarijanska jela, raw food pripremljene obroke, savjete i preporuke kuhara Tomislava Špičeka, više od 200 video recepata. Preko 1500 pažljivo pripremljenih i isprobanih recepata...

 

Da ne nabrajamo, dođite i uvjerite se sami www.dobartek.spar.hr

 

Dobar tek!

Priprema BBQ umaka

GRILANI LOSOS S POVRĆEM

HAVAJSKI VEGANSKI BURGERI

ĆEVAPČIĆI S KRUMPIRIĆIMA I SALATOM

MARINIRANA SVINJSKA REBRA

GRILANE PASTRVE S KRUMPIROM

Mobilna aplikacija Dobar tek - kuharica u džepu!

Za sve ljubitelje kuhanja i one koji će to tek postati donosimo (brzo i slasno) rješenje! Uz Dobar tek aplikaciju nudimo vam pregršt recepata koje možete odabrati prema vrsti, sastojcima ili prigodama za koje ih pripremate. Uz aplikaciju možete i lakše planirati kupnju kreiranjem shopping liste koju jednostavno možete podijeliti putem e-maila, Facebooka ili WhatsAppa.

Jedno je sigurno – SPAR Dobar tek je tu za svakog i za sve prilike!

Zašto aplikacija Dobar tek?

Što danas kuham?

Odaberite recept prema kategoriji.

Shopping lista

U hladnjaku nema svih sastojaka - nije problem, stavite sve sastojke s popisa na vašu shopping listu i potražite ih u vama najbližem SPAR supermarketu ili INTERSPAR hipermarketu.
Najbolja stvar je što listu za kupnju možete dijeliti s kime poželite!

Korak po korak!

Treba pratiti korake za pripremu vašeg odabranog recepta i sigurno nećete pogriješiti.

 

Alat koji će vam sigurno biti od velike pomoći već je u aplikaciji, a naziva se TIMER. Pustite da aplikacija Dobar tek vodi brigu o vremenu umjesto vas.

Kalendar

Uz aplikaciju Dobar tek svoje tjedne menije planirajte unaprijed.

Favoriti

Neki recept baš se svidio ukućanima, stavite ga na listu favorita i ponovite ga još koji puta. Sigurni smo da će vam biti zahvalni.

Preuzmite aplikaciju