Recepti za svaki dan

Pronađite najbolje recepte i inspiracije na jednom mjestu. Meso, riba, vegetarijanska jela ili nešto slatko, mogućnosti su brojne. Kako naravno dobrih savjeta nikada dosta, zavirite i u riznicu mudrosti Tomislava Špičeka.
Kuhaču u ruke i - krenimo!

Što da danas kuham?

Što god da vaše nepce poželi, mi imamo rješenje! Dobar tek!

Danas mi se jede...

Tips & Tricks by Tomislav Špiček

Savjeti Tomislava Špičeka

Kako savršeno ispeći hrskavi krumpir? Kako marinirati meso? Kako umijesiti tijesto za knedle? Svaki kuhar ima neki svoj trik!  Savjeti kulinarskog majstora Tomislava Špičeka pomoći će vam u pripremi baš svakog jela, te će vaš gastro doživljaj podići na sasvim novu razinu! Otkrijte ih i uživajte u kuhanju!

Saznaj nešto novo!

Volimo povrće, voće, orašaste plodove i slatki simbol fašnika!

6 koraka pripreme najfinije ribe
Dorucak od jogurta, granole, manga i kivija
Copyright (c) 2017 Katarzyna Hurova/Shutterstock. No use without permission. Copyright (c) 2017 Katarzyna Hurova/Shutterstock. No use without permission.
Kivi, fini imunosni adut zimi
Pinjoli, aromatične energetske bombice
raznjici s prokulicama i slaninom
Copyright (c) 2019 New Africa/Shutterstock. No use without permission. Copyright (c) 2019 New Africa/Shutterstock. No use without permission.
Tim prokulice ili tim brokula?

SPAR Perad - Iz prirodnog uzgoja do vašeg stola

Na PG-u Orehovec njeguje se prirodan uzgoj peradi, što znači da su staje otvorenog tipa pa životinje imaju pristup ispaši i dnevnom svjetlu. Ovakvim načinom uzgoja dobiva se kvalitetnije meso, a doprinosi i dobrobiti životinja.

Saznaj više!

Što imate u hladnjaku?

Želite li pripremiti raznovrsna jela s proizvodima iz vašeg hladnjaka ili smočnice? Neamte ideju što pripremiti od sastojaka koji su ostali od posljednje kupnje?
Tu smo da pomognemo, samo povucite namirnice u lonac za kuhanje i dobit ćete razne ideje za recepte.

ili
Povucite sastojke u lonac!
Kliknite na sastojke

Kuhamo s blogerima!

Prijavite se na newsletter ili potražite novi magazin Dobar tek

Novi broj magazina Dobar tek

Što je novo u svijetu gastronomije saznajte u novom broju magazina.