Novi broj magazina Dobar tek

Požurite u svoj najbliži SPAR ili INTERSPAR i potražite novi
32. broj magazina Dobar tek!

Više od 130 stranica
Kulinarski savjeti poznatog chefa!
Više od 30 recepata
Preporuke i savjeti poznatog enologa!

Magazin Dobar tek

Ako ste ljubitelj dobre hrane, finih vina, volite eksperimentirati u kuhinji s novim namirnicama i receptima ili su vam draža tradicionalna jela, SPAR ima za vas pravu stvar – kulinarski magazin Dobar tek.

Dobar tek prati sve svjetske trendove u kulinarstvu te na 140 stranica donosi 60 isprobanih originalnih recepata baš za sve ukuse. Ljubitelji klasike, oni koji paze na liniju ili vole posebnu prehranu, vegetarijanci i vegani, zaljubljenici u internacionalne kuhinje,  svi imaju svoju nišu u našem magazinu.

Uz recepte svoju posebnu rubriku kod nas ima i najdraži chef Tomislav Špiček i u svakom broju vam predstavlja kompletni meni za poseban ručak od predjela do deserta. 

Za priče o vinu, našoj vinoteci i preporukama za vina uz odabrana jela pobrinuo se naš enolog Davor Butković. Uz njega izbor pravog vina postaje lak zadatak, samo trebate svratiti u najbliži INTERSPAR.

Magazin nećete ispustiti iz ruke ni kada završite s receptima, kuhanjem i uživanjem u slasnim obrocima. Listat ćete ga i uz šalicu kave, čaja ili čašu dobrog vina jer je tu i pregršt tema kako kvalitetno provoditi slobodno vrijeme, sami ili s obitelji, kako se opustiti, koje sportove odabrati, kako organizirati nezaboravan party za djecu, kako vaš dom učiniti čarobnim i posebnim mjestom.

Uživajte!

Inspiracije iz Magazina Dobar br. 32

Mobilna aplikacija Dobar tek - kuharica u džepu!

Za sve ljubitelje kuhanja i one koji će to tek postati donosimo (brzo i slasno) rješenje! Uz Dobar tek aplikaciju nudimo vam pregršt recepata koje možete odabrati prema vrsti, sastojcima ili prigodama za koje ih pripremate. Uz aplikaciju možete i lakše planirati kupnju kreiranjem shopping liste koju jednostavno možete podijeliti putem e-maila, Facebooka ili WhatsAppa.

Jedno je sigurno – SPAR Dobar tek je tu za svakog i za sve prilike!

Zašto aplikacija Dobar tek?

Što danas kuham?

Odaberite recept prema kategoriji.

Shopping lista

U hladnjaku nema svih sastojaka - nije problem, stavite sve sastojke s popisa na vašu shopping listu i potražite ih u vama najbližem SPAR supermarketu ili INTERSPAR hipermarketu.
Najbolja stvar je što listu za kupnju možete dijeliti s kime poželite!

Korak po korak!

Treba pratiti korake za pripremu vašeg odabranog recepta i sigurno nećete pogriješiti.

 

Alat koji će vam sigurno biti od velike pomoći već je u aplikaciji, a naziva se TIMER. Pustite da aplikacija Dobar tek vodi brigu o vremenu umjesto vas.

Kalendar

Uz aplikaciju Dobar tek svoje tjedne menije planirajte unaprijed.

Favoriti

Neki recept baš se svidio ukućanima, stavite ga na listu favorita i ponovite ga još koji puta. Sigurni smo da će vam biti zahvalni.

Preuzmite aplikaciju