

Čeka nas još koji mjesec zime pa Vam novi Dobar tek donosi 60 provjerenih i isprobanih recepata za zdrava i uravnotežena jela, ukusna i koja daju puno energije potrebne da dočekamo proljeće. Sada je vrijeme za uživanje u slasnim gustim, kremastim juhama, složencima iz pećnice, slasticama od svježeg sira, ali i laganim,
hranjivim salatama i žitaricama.
Brigu što ćete kuhati ovaj tjedan također prepustite svom omiljenom časopisu. Pripremili smo Vam tjedni meni s S BUDGET proizvodima, a sve ručkove možete pripremiti za manje od pola sata. Tu su i recepti za zaposlene mame, a za pripremu jela koja se brzo spravljaju, hranjiva su i dovoljno maštovita da ih njihova djeca brzo
zavole. No da bi se mame i malo rasteretile predlažemo recepte za prve kulinarske korake Vaših tinejdžera.
Ne propustite gurmanske čarolije našeg chefa Tomislava Špičeka koji nas uvijek vrati u djetinjstvo uz jednostavne, ali hranjive i zdrave recepte – ovaj put zvijezda
menija su žganci na puno načina.