Vrijeme je za što manje biti u stanu, a što više vani, po mogućnosti u dobrom društvu obitelji i prijatelja. Uz dobro društvo i lijepe proljetne dane, naravno, ide i dobra hrana i svima omiljeni roštilj. Sigurno ste već provjerili svu opremu i ako vam bilo što nedostaje, znate gdje ćete pronaći najveći izbor roštilja i svih ostalih potrebnih pomagala – hvataljki, posuda za potpalu, spirala za hladno dimljenje, posuda za roštiljanje, rukavica – sve to i još puno više ima pripremljeno vaš INTERSPAR – Home of BBQ.

I nakon što ste nabavili svu potrebnu opremu, novi broj Dobar tek BBQ u ruke i isprobajte tradicionalne, ali i neke nove prijedloge za uživanje u grillu. Imamo recepte za sve – one koji su ljubitelji mesa, ali i one koji žele BBQ ručak od početka do voćnog deserta s grilla. Naravno, nismo zaboravili ni prijedloge za vegane i vegetarijance (i za sve ostale koji vole probati nešto novo) ni ražnjiće i hot dogove za klince i klinceze. 

Naš Špiček pripremio je grill platu kojoj nećete moći odoljeti te priloge i salate kakve još niste probali. Za odabir i preporuke vina, ali i craft piva koje možete pronaći u INTERSPAR-u kao i uvijek pobrinuo se Davor Butković.

Uz recepte tu su i baš svi savjeti za vrhunsku pripremu roštilja – od čišćenja i održavanja rešetki, začina, marinada, vremena pečenja i ostalih tips and tricks za savršenstvo s grilla. 


Teme iz novog broja

Morske delicije s grilla

Grilajte odmah danas

Aromatični dodatak za fantastične okuse

Kombinacije za hot ražnjiće

Plata ala Špiček

Ultimativno grill iskustvo

Krumpir na više načina