I konačno ….. miris cimeta i klinčića, paljenje lampica, pripremanje adventskih vijenaca i posebne kulinarske ideje za ukusne blagdane u novom božićnom broju magazina Dobar tek.

Chef Tomislav Špiček pomoći će Vam da ne morate razmišljati što pripremiti – tu je kompletan blagdanski meni, a za najbolje preporuke vina, pjenušaca i šampanjaca uz koje ćete uživati uz slana i slatka jela zadužen je Davor Butković, kako biste lako i brzo odabrali pravu butelju u INTERSPAR vinoteci

Pripremili smo 60 recepata u kojima će svatko pronaći nešto za sebe – klasična, ali i malo posebnija blagdanska pečenja, sitne slastice i veličanstvene zimske torte, ali i kolače s manje šećera, mesne i riblje delicije i puno prijedloga vegetarijanske slane i slatke poslastice.

U tjednima dok još radite i imate premalo vremena svakako isprobajte ukusne prijedloge za ručak koji se priprema za najviše pola sata s kvalitetnim S Budget namirnicama, a nismo zaboravili ni tradicionalna fina zimska jela kojima se svi veselimo.

Kada završite sa svim slatkim pripremama, uz šalicu čaja ili čašu najdražeg pjenušca vratite se svom omiljenom magazinu Dobar tek koji će Vas oduševiti mnogobrojnim lifestyle temama, savjetima, novim idejama i trendovima.  


Teme iz novog broja

Recept za hrskave blagdane

Špičekov meni

Štruce bez mesa i drugi vege specijaliteti

Slastice stvorene za blagdane

Fiš paprikaš

Magično dobro u bojama Djeda Božićnjaka