Dobrodošli u novi broj magazina "Dobar tek"! Proljeće je pred vratima, a mi smo spremni inspirirati vas sa 60 osvježavajućih recepata koji će osvojiti vaše nepce i oživjeti vašu kuhinju. Približava nam se i Uskrs, a tako volimo blagdane pa smo pripremili poseban odabir recepata i savjeta kako biste proslavili ovaj praznik sa stilom, ukusom i što originalnije..

 

Za savršen odabir vina uz naša jela, pobrinuo se stručnjak za enologiju, Davor Butković, koji je pažljivo odabrao najbolje kombinacije koje će obogatiti vaš gastronomski doživljaj. Također, priredili smo poseban uskrsni meni, sačinjen od najfinijih sastojaka i kreiran od strane kulinarskog majstora, Tomislava Špičeka.

 

Uz to, predstavljamo naše robne marke kako bismo vam prikazali najbolje proizvode koji će obogatiti vašu kulinarsku avanturu. Osim toga, naši stručnjaci su istražili najnovije trendove u lifestyle svijetu, pružajući vam inspiraciju za obogaćivanje svakodnevnog života na sve moguće načine. Ne volimo jako čišćenje, ali uz naše savjete obavit ćete ga brže i efikasnije, a razveselit će vas prijedlozi za sadnju na balkonima i vašim vrtovima.

 

Zaronite s nama u svijet ukusa, kreativnosti i stilova dok istražujemo sve što proljeće i Uskrs imaju za ponuditi. Pripremite se za gastronomsku avanturu i puno inspiracije!

Teme iz novog broja

Šunka na više načina

Kako pripremiti plodove mora

Slatka patka

Talijanska uskrsna torta

Hit kolač je zeko

Jagoda bobica