Nakon dugog, vrućeg ljeta vrijeme je da uronimo u bogatstvo jesenskih plodova i famozne mirise koje nam donose priprema zimnice i fina topla jela koja nas često vrate u djetinjstvo.

 

Novi broj magazina Dobar tek krije obilje recepata i savjeta kako najbolje uživati u sezonskom voću i povrću i puno novih ideja kako vam vaši stari recepti ne bi dosadili i kako biste svoju obitelj i prijatelje iznenadili novim bojama i okusima.

 

Sigurni smo da ćete kroz 61 recept pronaći baš pravi za sebe, a s novim savjetima i kulinarskim trikovima pomoći će vam naš chef Tomislav Špiček. Za odabir pravog vina uz posebna jela pobrinuo se enolog Davor Butković.

 

Svakako preporučamo i recepte za zaposlene i recepte koje mogu pripremati čak i vaši teenageri za pola sata uz pomni odabir nutritivno vrijednih namirnica.

 

Kada se želite odmoriti od kuhanja i dalje možete listati svoj Dobar tek je donosimo i ostale savjete za organizaciju i uređenje doma, odabir pribora i suđa, male kozmetičke tajne i još puno zanimljivih lifestyle tema.  

Teme iz novog broja

Svestrane i slasne smokve

Sezona u jednom loncu

Kus Kus

Povrtna zimnica