Uživajte u najnovijem izdanju magazina koji je posvećen umjetnosti roštiljanja - Dobar Tek BBQ. Ovaj broj donosi izvanredne recepte za pripremu savršenih jela s roštilja, prilagođenih svakom ukusu.

 

Zaronite u svijet okusa s našim bogatim izborom recepata koji obuhvaćaju  grillanje morske i slatkovodne ribe, mesa, peradi, ali i nevjerojatno ukusna vegetarijanska jela s roštilja. Bez obzira jeste li strastveni mesojedi ili pristaša vegetarijanske prehrane, pronaći ćete nešto za sebe. Da bi vaša jela bila još ukusnija, nudimo vam i ekskluzivne savjete za marinade koje će vašem mesu, ribi ili povrću dodati onaj poseban štih.

 

Uz jela koja smo pripremili, nudimo vam i preporuke za savršeno uparivanje s kraft pivom i vinima. Odaberite iz našeg širokog spektra pića i upotpunite vaše roštiljsko iskustvo neodoljivim okusima po izboru Davora Butkovića.

 

Naš Tomislav Špiček i u ovom broju se pobrinuo da ne razmišljate što i kako pripremiti – njegove ideje za grillanje mesa, povrća, sira i razne primamljive kombinacije, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

Pratite nas kako biste ostali u toku s najnovijim trendovima u svijetu roštiljanja i uživali u vrhunskim receptima i savjetima za savršeno grilanje. Spremite svoj roštilj, pripremite se za nezaboravno iskustvo i uživajte u svakom zalogaju!

Teme iz novog broja

Riba na roštilju

Grillamo vegetarijanski

Grill umijeće

Brza večera s grilla

Krilca i bataci