Jubilarni 50. Dobar tek!

S velikim zadovoljstvom i ponosom vam predstavljamo jubilarni broj 50. magazina Dobar Tek!

 

Ovaj posebni broj nije samo još jedan u nizu – to je proslava naše strasti prema hrani, kulturi i zajedništvu koje smo zajedno s vama gradili posljednjih 10 godina.

 

Kroz svaki broj, naš cilj je bio isti: donijeti vam inspiraciju, informacije i užitak u svakoj stranici. Ovaj jubilarni broj je posvećen vama, našim vjernim čitateljima, koji ste sa nama na ovom putovanju.Pripremili smo vam čak 160 stranica novih, ukusnih ideja, razgovore s poznatim osobama koje nas rado i redovno čitaju, nove recepte chefa Špičeka i vrijedne vinske preporuke Davora Butkovića.

 

Pripremili smo i retrospektivu najboljih i najukusnijih recepata iz prethodnih brojeva i, naravno, pregršt novih recepata za nove priče u vašoj kuhinji. 

 

Nadamo se da ćete uživati u ovom izdanju kao što smo mi uživali u njegovom stvaranju. Hvala vam na podršci i povjerenju i veselimo se nastavku zajedničkog otkrivanja i dijeljenja čarolije fine hrane.  

 

Uživajte u čitanju, isprobavanju novih recepata i, naravno, dobrom okusu!

Teme iz novog broja

Street Food

Slavljenički meni

Slatko bez šećera

Sklad boja u tanjuru

Inspiracija

Hrana bez brige