Novi broj kulinarskog magazina Dobar tek obukao je svoje božićno ruho i na 140 stranica Vam ovaj put donosi najslasnije i najmirisnije recepte za blagdansko uživanje u jelu i piću u sezoni kada svi možemo malo zgriješiti i u nagraditi nepce slanim i slatkim delicijama.

Među pomno odabranih 60 isprobanih originalnih recepata svatko će pronaći nešto za sebe jer tu je i mnogo ideja za vegetarijanska uživanja, kolači s manje šećera i bezbroj ideja za poseban blagdanski stol.

Naš chef Tomislav Špiček pomoći će Vam da ne morate razmišljati što pripremiti – tu je kompletan blagdanski meni od juhe do deserta za Božić kao nekad s tradicionalnim receptima koji će Vas podsjetiti na djetinjstvo. Sitni kolači i keksi i bogate torte bit će još ukusniji uz čašu punu mjehurića, a koji pjenušac ili šampanjac odabrati uz slatka i slana jela uputit će Vas naš Davor Butković kako biste što lakše odabrali najbolje u INTERSPAR vinoteci.

Kada završite sa svim slatkim pripremama, uz šalicu čaja ili čašu najdražeg pjenušca vratite se svom omiljenom magazinu Dobar tek koji će Vas oduševiti mnogobrojnim lifestyle temama, savjetima, novim idejama i trendovima.

 


Teme iz novog broja

Što ćete poslužiti za Badnjak?

Predjela - nešto sitno i neobično

Okusi Božića - Pečenja i fini prilozi

Sitni kolačići

Šnite s mirisom blagdana