Copyright: Miljenko Hegedic, +385 98 418 088, www.hegedic.net Copyright: Miljenko Hegedic, +385 98 418 088, www.hegedic.net

SPAR Hrvatska

SPAR Hrvatska osnovan je 2004. godine i dio je SPAR Austria Grupe. Prvi INTERSPAR hipermarket otvoren je 2005. godine u Zadru, a danas broji više od 4600 zaposlenih. Sa svojim SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima prisutan je u 52 grada diljem Hrvatske. 


U bogatoj ponudi SPAR-a i INTERSPAR-a kupci mogu pronaći vrhunske proizvode SPAR robnih marki te proizvode originalnih brendova. Od robne marke S-Budget s proizvodima diskontnih cijena preko SPAR marke kvalitete do
najšire ponude vlastitih marki bio i vege proizvoda pa sve do Vital i SPAR Premium linije proizvoda. SPAR Hrvatska svakodnevno svojom ponudom i cijenama odgovara zahtjevima kupaca i trendovima, a brojnim ponudama i pogodnostima kontinuirano osigurava odlične kupovne prilike.


Otkako je došao na hrvatsko tržište, SPAR Hrvatska razvijao je velik broj domaćih proizvođača, koji iz dana u dan raste. Ovaj treći po veličini trgovački lanac u zemlji, ujedno je i drugi najbrže rastući trgovac. S takvim rastom SPAR je pružio i veliku priliku hrvatskim proizvođačima koji su sa svojim proizvodima našli put do kupaca, a SPAR i INTERSPAR se vide kao trgovine s najviše domaćih proizvoda.  


Osim na policama SPAR-a Hrvatska mnogi domaći proizvođači, uspjeli su plasirati svoje proizvode kroz SPAR prodajnu mrežu i na inozemna tržišta te su tako kroz izvoz osigurali daljnji rast, razvoj svojih proizvoda i otvaranje novih radnih mjesta. Hrvatski proizvodi tako se trenutno izvoze u Austriju, Mađarsku, Sloveniju i Italiju.


Nakon niza godina tijekom kojih je SPAR Hrvatska bio promotor hrvatskim prehrambenim kompanijama i otvarao im vrata drugih SPAR tržišta (Austrija, Italija, Mađarska i Slovenija), u 2023. krenuo je sam s izvozom svojih hrvatskih robnih marki u Austriju i Sloveniju.

Uvrštavanjem proizvoda hrvatskih dobavljača u svoj bogati asortiman, SPAR
stavlja naglasak na hrvatsku kvalitetu i značajno doprinosi domaćem gospodarstvu.  

Zašto se ništa ne prikazuje?

SPAR logistički centar – OTVARAMO USKORO!

U samo 20 mjeseci izgrađena je impresivna građevina SPAR logističkog centra u Donjoj Zdenčini! Izgradnjom jedinstvenog logističkog centra SPAR Hrvatska otvara novo poglavlje svog uspješnog poslovanja u Hrvatskoj. Logistički centar strateški je najvažniji projekt za SPAR Hrvatska.