SPAR kao poslodavac

Postati dio našeg tima znači započeti karijeru u jednoj od vodećih hrvatskih kompanija. Kako bismo bili još bolji i dalje rasli u stalnoj smo potrazi za novim talentima i vrijednim pojedincima koji se žele razvijati u stabilnom okruženju.

Na svakom radnom mjestu – u jednoj od preko 140 naših filijala diljem Hrvatske, u logistici u Svetoj Nedelji i upravi u Zagrebu – nastojimo stvoriti radno okruženje koje potiče dinamičnost i kreativnost, omogućuje napredovanje te poslovni i osobni razvoj svakog zaposlenika.

Zašto raditi u SPAR-u?

Rad u međunarodnom okruženju.

Provodimo projekte s međunarodnim značajem i uspješno surađujemo s kolegama u Austriji, Sloveniji, sjevernoj Italiji i Mađarskoj.

Kontinuirani rast.

Neprestano razvijamo poslovanje i otvaramo nove poslovnice čime stvaramo nove prilike za poslovne suradnje i razvoj karijere u svim sektorima naše kompanije. 

Kultura promicanja znanja.

Posebnu pažnju posvećujemo usavršavanju i edukaciji naših zaposlenika, kroz procese prekvalifikacija, interna i eksterna školovanja te izradom razvojnih programa. 

Razvoj karijere.

U pozitivnom i dinamičnom okruženju uvažava se doprinos svakog pojedinca i pruža mogućnost za daljnji razvoj karijere.

Raznolikost.

U našoj kompaniji njegujemo raznolikost te nastojimo omogućiti svima da obavljaju posao koji odgovara njihovim kvalifikacijama i interesima.

Posao baš za Vas

U SPAR-u se ponosimo našom raznolikom ponudom radnih mjesta za kandidate različitih profila. Od raznih pozicija u trgovini, preko nabave, gradnje, pa sve do informatike i logistike, naši zaposlenici, svaki u svom segmentu posla, usmjereni su zajedničkom cilju – zadovoljstvu kupca kvalitetom ponude i kupnje. 

Timski rad je na tom putu iznimno važan. Iza uredno i privlačno prezentiranih proizvoda na policama naših trgovina stoji zalaganje i zajednički angažman svih naših zaposlenika, njihova predanost i trud.

Ako razmišljate o karijeri u trgovini, javite nam se!

Zaposlenici

Nudimo široki spektar različitih radnih mjesta u stabilnom okruženju za razvoj i napredovanje.

Umirovljenici

Skrojite mirovinu po svom, ostanite aktivni i budite u svakodnevnom kontaktu s ljudima.

Studenti

Naš tempo rada može pratiti tvoje studentske obaveze. Imat ćeš vremena za učenje, a usto ćeš i zaraditi. Prijavi se!       

Učenici

Tražiš li mjesto za učeničku praksu ili rad tijekom školskih praznika, kod nas ćeš pronaći oboje. 

Pošaljite otvorenu molbu

Dragi potencijali kandidati, uvijek nam možete poslati i otvorenu molbu kako bi vas imali u našoj bazi. Pratite poveznicu za slanje otvorene molbe.