Tražimo upravo Vas!

Motiviranost i savjesnost te odgovornost i spremnost na suradnju osobine su koje tražimo. Osim toga, kod svojih zaposlenika potičemo želju za kontinuiranim učenjem i usvajanjem novih znanja i vještina, kao i otvorenost za promjene koje vode poboljšanju i višoj razini kvalitete. U svoj tim pozivamo sve koji su proaktivni, ambiciozni i pouzdani te sve to žele podijeliti upravo s nama!

Prodaja - rad u trgovini

Zaposlite se u jednoj od naših SPAR ili INTERSPAR trgovina koje svojim modernim uređenjem i širokom ponudom proizvoda svakodnevno privlače mnogobrojne kupce.

Uprava - rad u centrali

Izgradite svoju karijeru u informatici, marketingu, financijama i drugim sektorima okupljenima u našoj Centrali. 

Logistika i transport - rad u centralnom skladištu

Pridružite se našem timu specijalista za logistiku i transport koji brine da svi proizvodi što brže stignu do naših kupaca.

Centralna produkcija - rad u proizvodnji

Postanite dio tima specijalista mesara, pekara i slastičara u našim centralnim produkcijama, gdje svakodnevno stvaramo proizvode koji naše kupce čine sretnim.

Ovako se postaje dio SPAR tima

Vaša prijava.

Otvorene natječaje možete pronaći na našim stranicama ili na nekoj od popularnih stranica i portala za poslovne prilike.

Predselekcija.

Na osnovu zaprimljenih životopisa, te kriterija i uvjeta za pojedino radno mjesto izabiremo kandidate koje ćemo pozvati na razgovor.  

Selekcijski proces.

Odabrani kandidati bit će pozvani da nam se i osobne predstave, ali i da se i mi predstavimo njima. Za pojedine pozicije također organiziramo i testiranja stručnih znanja i kompetencija. 

Ponuda.

Ako ste najbolji kandidat u selekcijskom procesu, te se želite pridružiti našem uspješnom timu, slijedi ponuda s naše strane.

S nama možete više

U SPAR-u puno ulažemo u rast i razvoj naših zaposlenika, kako bi bili bolji svakoga dana. Samim time pružamo im i mogućnost za poslovno napredovanje. Pogledajte kako:

Interne edukacije. U SPAR-u imamo tim internih trenera koji rade na razvoju vještina i prijenosu znanja našim zaposlenicima. Pokrivamo sljedeća područja:  edukacije za svježe proizvode, procesno-aplikativne edukacije, edukacije mekih vještina, edukacije za vodstvo i interne akademije. Također imamo i online edukacije (e-learning) za naše zaposlenike.

Eksterne edukacije. Surađujemo s vanjskim edukacijskim kućama po pitanju školovanja za stjecanje specifičnih znanja i rukovodećih vještina. 

Tečaj njemačkoga jezika. Nudimo mogućnost pohađanja tečaja njemačkog jezika sukladno potrebama radnog mjesta.

Dodatne pogodnosti za naše zaposlenike:

  • plaćeni prijevoz
  • božićnica i uskrsnica
  • jubilarne nagrade
  • povoljniji uvjeti kreditiranja
  • mogućnost rada na pola radnog vremena

Dodatne pogodnosti za kandidate za Mesara.
Sukladno potrebama  organizacije, našim najboljim zaposlenicima nudimo: 

  • mogućnost prekvalifikacije za zvanje mesara
  • srednjoškolsko obrazovanje za odrasle za perspektivne NKV radnike s iskustvom u mesarskim poslovima
  • stipendiranje učenika škola za mesara i siguran posao nakon završetka obrazovanja
  • interna akademija za prodavača-mesara

Dodatne pogodnosti za zaposlenike na delikatesama.

  • interna akademija za prodavača na odjelu delikatesa