Prodaja - rad u trgovini

Uživate u radu s kupcima i stalnoj dinamici posla? Dobra komunikacija, ljubaznost i organiziranost Vaše su jake strane? Pronađite zaposlenje i priliku za napredak u nekom od naših SPAR i INTERSPAR prodajnih mjesta. Naši zaposlenici su pokretačka snaga i kreatori jedinstvenog duha svake naše poslovnice. 

INTERSPAR hipermarketi

Na svojoj površini većoj od 2500 m² u ponudi imaju više od 5000 različitih artikala podijeljenih u odjele kao što su mesnica, pekara, odjel delikatesa, odjel voća i povrća te mnogi drugi. Kako bi osigurali zadovoljavajuću popunjenost i kvalitetu proizvoda na tako velikoj površini, zaposlenici jednog hipermarketa su posvećeni radu u samo jednom odjelu. Ovakva organizacija poslovanja zaposlenicima nudi brojne mogućnosti napredovanja.

www.hegedic.net

SPAR supermarketi

Različitih su formata od 200m² do 1800 m² prodajne površine. Svakodnevica u ovim trgovinama je vrlo dinamična, a radni zadaci su različiti i često se izmjenjuju, a radi se redovito u više odjela. Upravo se ovdje stvaraju prisniji odnosi sa našim kupcima što itekako pozitivno pridonosi radnoj atmosferi.

Radna mjesta u našim trgovinama