Centralna produkcija - rad u proizvodnji

Naši kvalificirani mesari, pekari i slastičari te pomoćni radnici u proizvodnji svakodnevno svojim vrijednim i stručnim rukama pripremaju svježe pekarske, slastičarske i proizvode od mesa u jednoj od naši centralnih proizvodnji smještenih u Zagrebu, Osijeku i Splitu (Kaštel Sućurac).

Centralna produkcija kruha, peciva, kolača i torti

SPAR je jedini trgovački lanac u Hrvatskoj koji ima vlastitu proizvodnju kolača i torti te nudi bogat izbor kruha i peciva iz vlastite produkcije. Kako bismo sve naše poslovnice u Hrvatskoj opskrbili najsvježijim pekarskim i slastičarskim proizvodima, organizirali smo čak tri centralne produkcije i to u Zagrebu, Osijeku i Splitu (Kaštel Sućurac).

Centralna produkcija mesa

Naša centralna produkcija mesa u Zagrebu opskrbljuje SPAR trgovine pakiranim svježim mesom pod našom vlastitom robnom markom. Ponosimo se time što je čak 90 % mesa koje prerađujemo hrvatskog porijekla. Naši mesari i zaposlenici obrađuju i pakiraju različite vrste mesa. Na taj način našim kupcima nudimo raznolik asortiman svježeg mesa, u kojem svatko može pronaći upravo željeni komad za sebe.