Upoznajte naše dobavljače

Breskve

Potražite u našim trgovinama potražite domaće lubenice s područja Doline Neretve i Slavonije, od hrvatskih proizvođača Marinada, Setovia, Mandarinko, Vagros i Osatina.

Breskve

Potražite u našim trgovinama sočne i ukusne domaće breskve s područja
Slavonije i Virovitice od hrvatskih proizvođača Marinada i Biseri polja.

Borovnice

U našim trgovinama potražite ukusne borovnice hrvatskih proizvođača
Oršić, Hellea, Bio Voće i Zagrebački voćnjaci, sve iz okolice Zagreba.

Salate s hrvatskih polja za ljetno osvježenje

Pred nadolazeće vruće i sparne dane, proširili smo asortiman povrća raznolikom ponudom salata. 

U SPAR i INTERSPAR trgovinama tako sad možete pronaći više vrsta salata - Iceberg, Puterica, Lollo Rosso, Lollo Biondo i Kristal.

Ljubitelji slatkastih, hrskavih salata, bit će zadovoljni ponudom svježe Iceberg salate, dok će u salatama Lollo Rosso i Lollo Biondo sasvim sigurno uživati oni koji preferiraju blago gorku hranu. Puterica u svojim mekim i sočnim listovima nudi mnoge vitamine, a Kristal izniman okus i osvježenje, naročito tijekom ljetnih mjeseci.

U SPAR-u Hrvatska kupci mogu pronaći salate hrvatskih dobavljača „Osatina“ iz Slavonije, „Biseri Polja i Plodovi Ravnica“ iz Virovitice, „Vagros“ iz Doline Neretve te „Povrće Grga i Ekotehnika“ iz okolice Zagreba, čime još jednom potvrđuje posvećenost izvornosti i kvaliteti, ali i poticanju domaćih proizvoda i dobavljača.

SPAR i INTERSPAR prodaju isključivo jaja hrvatskog podrijetla

Na policama SPAR i Interspar trgovina pronaći ćete isključivo jaja hrvatskog podrijetla: iz sjeverne i istočne Hrvatske jaja proizvođača Luneta, Perfa, Marijančanka i Petričević, jaja iz Dalmacije proizvođača Vrana te jaja s područja Istre i Kvarnera koja proizvodi tvrtka Agrokoka Pula.

Surađujemo s najvećim hrvatskim proizvođačima jaja koji ih na police SPAR-a i INTERSPAR-a plasiraju pod vlastitim brendom, a dodatno ih podržavamo i tako što njihova jaja uključujemo u svoje robne marke. Uz velike, ovisno o svojim proizvodnim kapacitetima, i mali proizvođači jaja plasiraju svoje proizvode u našim trgovinama, osobito u regiji iz koje dolaze.

U našem bogatom asortimanu nalaze se i Vital jaja bogata OMEGA 3 masnim kiselinama.

Ovisno o svojim potrebama, u SPAR-u i INTERSPAR-u možete pronaći jaja u klasičnim pakiranjima od 6 ili 10 komada, ali i u velikim pakiranjima od 30 komada. 

Ovisno o načinu hranjenja i kretanja koka nesilica, jaja su označena kategorijama 0, 1, 2 i 3, koje znače:

0 - bio ili organska jaja

1 - jaja iz slobodnog uzgoja

2 - jaja iz podnog (štalskog) uzgoja

3 - jaja iz kaveznog uzgoja

U SPAR i INTERSPAR trgovinama više od 200 sireva domaće proizvodnje

U svojoj bogatoj ponudi domaćih proizvoda nudimo vam i više od 200 sireva domaće proizvodnje iz svih regija Hrvatske. 

Na policama vaše omiljene trgovine čekaju vas Plemićki sir i Prgica iz Hrvatskog zagorja, tvrdi sirevi Barun Trenk i Fra Luka te meki Bučki sir iz Slavonije te tvrdi sirevi iz Dalmacije, paški sirevi i skute kao razni sirevi iz Istre i Like. 

Kušajte i sireve koje proizvode manje hrvatske mljekare, od 100 posto hrvatskog mlijeka, pripremljene na tradicionalni i ekološki način.

U širokom asortimanu pronađite i gurmanske sireve sa začinskim biljem, maslinama, paprikom, dimljene sireve i sireve od eko kozjeg mlijeka.

Bogata ponuda domaćih suhomesnatih proizvoda velikih i malih proizvođača

Najveći izbor domaćih proizvoda, među kojima se nalazi i više od 500 suhomesnatih proizvoda hrvatske proizvodnje, čeka vas u vašoj omiljenoj SPAR i INTERSPAR trgovini.

Ponuda uključuje proizvode srednjih i velikih proizvođača kao što su Gavrilović, PIK Vrbovec, Vindija, PPK, Podravka, Mesna industrija Ravlić, Žito, Pršut Voštane, Dimmes, Mesoprerada, Pisinium, Milivoj Medven i Valipile. U našim trgovinama dostupni su i suhomesnati proizvodi malih proizvođača koji surađujući sa SPAR-om Hrvatska u kontinuitetu rastu, poput Igomata, Drniške pršutane, Silme, Puntice, Pamine, Frelima i Mesorada. 

Odaberite među raznim trajnim i polutrajnim salama i kobasicama, pršutima i ostalim trajnim sušenim proizvodima te čvarcima.

Pokrenuta kampanja „Da! Domaće je!“

„Da! Domaće je!“: Udio hrvatskih dobavljača dosegnuo visokih 77 posto

U kampanji „Da! Domaće je!“ na svojim policama prednost nastavljamo davati domaćim dobavljačima. Udio hrvatskih dobavljača u ukupnom prehrambenom asortimanu već sada iznosi 77 posto, čime smo potvrdili svoju posvećenost hrvatskoj kvaliteti i dali velik doprinos domaćem gospodarstvu.

Trenutno surađujemo s čak 400 malih, srednjih i velikih hrvatskih dobavljača i taj broj neprestano raste. Samo od travnja ove godine broj domaćih dobavljača povećao se za 5,8 posto, a najveći rast ove godine zabilježen je u kategorijama svježeg voća i povrća te u kategoriji vina.

Plasiranjem svojih proizvoda kroz našu prodajnu mrežu, velik broj domaćih dobavljača postigao je značajan rast te je nastavak takvog trenda cilj nove kampanje „Da! Domaće je!“. Jedan od načina kojim podržavamo domaće dobavljače je uključivanje njihovih proizvoda u svoje robne marke. Tako, na primjer, u sklopu S-Budget robne marke surađujemo s 50-ak dobavljača u Hrvatskoj.