SPAR svojim kupcima nudi velik izbor maslinovih ulja, među kojima je njih 16 sto posto domaće proizvodnje. Iz Dalmacije svakako preporučujemo ulje BRACHIA s otoka Brača, ulje MARKO POLO s Korčule, ulja MARINA iz istoimenog mjesta pored Trogira te nagrađivana ekološka maslinova ulja MASVIN iz Polače. Istra nam je pak podarila nezaobilazna OL ISTRIA maslinova ulja, visokokvalitetno ulje VERALDA te ulje TORČOL uljare Vodnjan. 

Upoznajte naše partnere

Malina Oršić

Obitelj Oršić iz Svete Nedelje na svom imanju godišnje proizvodi 40 tona bobičastog voća (maline, ribizl, kupinu, trešnju i borovnicu) koje vas već sutradan, svježe ubrano, čeka u vašem SPAR-u.

Osatina

Osatina grupa iz okolice Đakova, 1992. godine imala je samo tri zaposlena, a danas proizvodi 30.000 tona voća i povrća te zapošljava 1200 ljudi iz četirižupanije u Slavoniji i Podravini.

Luneta jaja

Kad su završili fakultet, brat i sestra Čurila osnovali su malu farmu nesilica koja je uz poticaje iz EU fondova polako rasla. Danas proizvode 42 milijuna jaja godišnje, i to iz podnog uzgoja.

Euro-milk

Dva prijatelja pokrenula su prije 20 godina malu mljekaru sa željom da proizvode kvalitetne mliječne proizvode na način kako se to nekada radilo u Zagorju. EURO-MILK proizvode danas možete naći u SPAR-u.

Istražite naše proizvode

Lokalni partneri ključ su našeg uspjeha.