U SPAR i INTERSPAR trgovinama potražite domaće mliječne proizvode

Hrvatski proizvođači za SPAR proizvode gotovo sve robne marke. Vjerujemo u njihovu kvalitetu i zadovoljni smo što ih je na našim policama svakim danom sve više. U sklopu robne marke S-BUDGET surađujemo s s 50-ak dobavljača u Hrvatskoj, a na ‘’Vrtovima Hrvatske“ s 30-ak OPG-ova i malih tvrtki. Neizostavne su i mnoge velike te srednje kompanije koje proizvode i robne marke SPAR, PREMIUM te Vital.

Jedan od naših proizvođača i dobavljača je i tvrtka Euro-milk. Riječ je o jednoj od tek 20 malih mljekara u Hrvatskoj, smještenoj u zagorskom mjestu Beloslavec. Kompaniju su prije 20 godina osnovali prijatelji Ivica Kudelić i Božidar Kuzmić. Dva prijatelja, koja su započela svoju proizvodnju s 500 litara mlijeka, danas dnevno prerađuju čak 25 tisuća litara mlijeka s domaćih pašnjaka.

Njihove proizvode, poput svježeg posnog sira, tekućeg jogurta, kiselog vrhnja ili mliječnog namaza možete pronaći na policama SPAR-a i INTERSPAR-a, pod robnom markom S-BUDGET. Htjeli smo tim proizvodima, ali i svim ostalim proizvodima hrvatskih proizvođača, dati dodatnu vidljivost stoga smo pokrenuli kampanju ‘’Da, domaće je!“, koja ih stavlja u prvi plan. Priču o Ivici i Božidaru i suradnji s Euro-milkom pogledajte u videu.  

Zašto se ništa ne prikazuje?