Upoznajte naše partnere

Delicia čajni keksi

Svaka dobra priča uvijek započinje zgodom, a priča o osnutku Delicie iz Istre započinje pitanjem “Što imamo za grickati?”

Luneta jaja

Kad su završili fakultet, brat i sestra Čurila osnovali su malu farmu nesilica koja je uz poticaje iz EU fondova polako rasla. Danas proizvode 42 milijuna jaja godišnje, i to iz podnog uzgoja.

Copyright: Slaven Jandjel / [email protected] Copyright: Slaven Jandjel / [email protected]
Hedona

Hedona je prvo socijalno poduzeće u Hrvatskoj, danas već nadaleko poznate po vrhunskim konditorskim proizvodima.

Krumpir Belpak

Tražite li mjesto u Hrvatskoj u kojem možete saznati sve što vas zanima o krumpiru, onda je to međimurska općina Belica.

Agristar čajevi

Upoznajte najveće proizvođače čaja na ovim prostorima.

Fridrih gljive

Sve su gljive jestive, a neke samo jednom, kaže vic dobro znan među ljubiteljima ove namirnice.

Delt papir

Ako se dobro sjećate 90-ih, sigurno pamtite i WC papir u listićima grubog ružičastog papira koji smo svi otvoreno mrzili koristiti.

Foto agencija Sjever Foto agencija Sjever
Ekos Pekarnica

U Ekos Pekarnici kolači se rade u tri smjene i poštuje se tradicija ručne izrade, pa je u svakom proizvodu udio ručnog rada minimalno 75 posto.

Mlin Jertovec

Obitelj Gorički već četiri generacije proizvodi mlince i to od samo četiri sastojka: brašna, vode, malo soli i puno ljubavi. 

Malina Oršić

Obitelj Oršić iz Svete Nedelje na godišnjoj razini proizvedu oko 40 tona voća.  Osim malina, sade i drugo bobičasto voće.

AGENCY 404 AGENCY 404
Osatina

Osatina grupa iz okolice Đakova, 1992. godine imala je samo tri zaposlena, a danas proizvodi 30.000 tona voća i povrća te zapošljava 1200 ljudi iz četirižupanije u Slavoniji i Podravini.