Upoznajte naše partnere

Delicia čajni keksi

Svaka dobra priča uvijek započinje zgodom, a priča o osnutku Delicie iz Istre započinje pitanjem “Što imamo za grickati?”

Luneta jaja

Kad su završili fakultet, brat i sestra Čurila osnovali su malu farmu nesilica koja je uz poticaje iz EU fondova polako rasla. Danas proizvode 42 milijuna jaja godišnje, i to iz podnog uzgoja.

Copyright: Slaven Jandjel / [email protected] Copyright: Slaven Jandjel / [email protected]
Hedona

Hedona je prvo socijalno poduzeće u Hrvatskoj, danas već nadaleko poznate po vrhunskim konditorskim proizvodima.

Krumpir Belpak

Tražite li mjesto u Hrvatskoj u kojem možete saznati sve što vas zanima o krumpiru, onda je to međimurska općina Belica.

Agristar čajevi

Upoznajte najveće proizvođače čaja na ovim prostorima.

Bakalar Alden

Obitelj Banko iz Baderne jedan je od najpoznatijih istarskih proizvođača bakalara na bijelo. Ime njihove obiteljske tvrtke je Alden...

Fridrih gljive

Sve su gljive jestive, a neke samo jednom, kaže vic dobro znan među ljubiteljima ove namirnice.

Delt papir

Ako se dobro sjećate 90-ih, sigurno pamtite i WC papir u listićima grubog ružičastog papira koji smo svi otvoreno mrzili koristiti.

Foto agencija Sjever Foto agencija Sjever
Ekos Pekarnica

U Ekos Pekarnici kolači se rade u tri smjene i poštuje se tradicija ručne izrade, pa je u svakom proizvodu udio ručnog rada minimalno 75 posto.

Mlin Jertovec

Obitelj Gorički već četiri generacije proizvodi mlince i to od samo četiri sastojka: brašna, vode, malo soli i puno ljubavi. 

Malina Oršić

Obitelj Oršić iz Svete Nedelje na godišnjoj razini proizvedu oko 40 tona voća.  Osim malina, sade i drugo bobičasto voće.

AGENCY 404 AGENCY 404
Osatina

Osatina grupa iz okolice Đakova, 1992. godine imala je samo tri zaposlena, a danas proizvodi 30.000 tona voća i povrća te zapošljava 1200 ljudi iz četirižupanije u Slavoniji i Podravini.