SPAR-ova ponuda meda - 100% kvaliteta

SPAR u sklopu bogate ponude proizvoda svojim kupcima nudi najkvalitetniji med, karakterističnih okusa za naše podneblje. Proizvodi tradicionalnih hrvatskih pčelara, kao i med SPAR robnih marki Vital, Natur pur, Spar, Despar, S budget čekaju vas u SPAR i INTERSPAR trgovinama. 

Upoznajte naše partnere

Ekos Pekarnica

U Ekos Pekarnici kolači se rade u tri smjene i poštuje se tradicija ručne izrade, pa je u svakom proizvodu udio ručnog rada minimalno 75 posto.

Hedona

Hedona je prvo socijalno poduzeće u Hrvatskoj, danas već nadaleko poznate po vrhunskim konditorskim proizvodima.

Mlin Jertovec

Obitelj Gorički već četiri generacije proizvodi mlince i to od samo četiri sastojka: brašna, vode, malo soli i puno ljubavi. 

Malina Oršić

Obitelj Oršić iz Svete Nedelje na svom imanju godišnje proizvodi 40 tona bobičastog voća (maline, ribizl, kupinu, trešnju i borovnicu) koje vas već sutradan, svježe ubrano, čeka u vašem SPAR-u.

Osatina

Osatina grupa iz okolice Đakova, 1992. godine imala je samo tri zaposlena, a danas proizvodi 30.000 tona voća i povrća te zapošljava 1200 ljudi iz četirižupanije u Slavoniji i Podravini.

Luneta jaja

Kad su završili fakultet, brat i sestra Čurila osnovali su malu farmu nesilica koja je uz poticaje iz EU fondova polako rasla. Danas proizvode 42 milijuna jaja godišnje, i to iz podnog uzgoja.

Euro-milk

Dva prijatelja pokrenula su prije 20 godina malu mljekaru sa željom da proizvode kvalitetne mliječne proizvode na način kako se to nekada radilo u Zagorju. EURO-MILK proizvode danas možete naći u SPAR-u.

Istražite naše proizvode

Lokalni partneri ključ su našeg uspjeha.