Najbolji mlinci za obiteljske blagdane u SPAR i INTERSPAR trgovinama

Kakav je blagdanski ili obiteljski ručak bez mlinaca? U Zagorju će vam reći - nikakav!

To jednostavno, a nama tradicionalno jelo, zaštitila je Europska unija, omiljeni su diljem Hrvatske.

Već četiri generacije, obitelj Gorički ručno pravi prave, domaće mlince, od samo četiri sastojka: brašna, vode, malo soli i puno ljubavi. Mlinci obitelji Gorički nemaju aditiva, a prave se ručno, i zato je iznimno važan onaj četvrti sastojak. Potrebna je prava vještina za razvući tijesto na ogromne, tanke plahte koje se zatim režu na manje komade i suše na posebnim pećima. Mlinci se zatim peku točno određeno vrijeme kako bi bili savršeno hrskavi, a kad se ohlade, brzo se pakiraju i voze u SPAR gdje vas čekaju svježi i spremni za obiteljski ručak. 

Izuzev europske zaštićene oznake europskog porijekla koja jamči autentičnost proizvoda, za svoje domaće mlince, obitelj Gorički dobila je i Znak te Uvjerenje tradicionalnog i umjetničkog obrta. Mlinci su pakirani u vrećice od 500 grama, a rok trajanja im je čak 365 dana uz uvjet da se čuvaju na tamnom i suhom mjestu. Da svakodnevno stignu u SPAR i INTERSPAR trgovine brine desetak članova proširene obitelji Gorički, pa se u pravom smislu riječi radi o obiteljskom poslu.

Osim domaćih mlinaca iz Mlina obitelji Gorički, trgovine SPAR i INTERSPAR nude široku ponudu hrvatskih proizvoda. Kampanjom „Da, domaće je!“ SPAR Hrvatska naglašava važnost poticanja kupovine hrvatskih proizvoda i potvrđuje svoju posvećenost promicanju domaće kvalitete.

Zašto se ništa ne prikazuje?