
sastojci
- 3 jaja
- 200 g feta sira
- 180 g glatkog brašna
- 100 g ribanog sira Gaude
- 100 ml mlijeka
- 2 žličice praška za pecivo
- sol
- stručak vlasca
- grančica svježeg bosiljka
- 4 žlice maslinovog ulja
- papar
Način pripreme
Zagrijte pećnicu na 180°C. Mali duguljasti kalup obložite papirom za pečenje.
Fetu narežite na kockice, a sir gaudu naribajte na krupni ribež.
Nasjeckajte bosiljak i vlasac.
U zdjeli pomiješajte brašno i prašak za pecivo.
U drugoj zdjeli umutite jaja, posolite, popaprite, ulijte ulje i mlijeko i promiješajte.
Smjesu od jaja ulijte preko brašna, nježno promiješajte, dodajte ribani sir, fetu i začinsko bilje, promiješajte i ulijte u kalup.
Pecite 45 - 50 minuta.
Proizvodi iz recepta
