Zašto se ništa ne prikazuje?

Sendvič s tunom, sirom i povrćem

sastojci

  • 1 štapić celera
  • 1 mladi luk
  • 0.5 crvene paprike
  • 150 g S-BUDGET Tune u salamuri (ocijeđeno)
  • 70 g majoneze
  • 1 žličica S-BUDGET Estragon senfa
  • 1 žlica nasjeckanog svježeg peršina
  • svježi timijan
  • sol
  • papar
  • 8 kriški S-BUDGET Toasta s maslacem
  • S-BUDGET Miješani namaz
  • 4 kriške cheddar sira

Način pripreme

01

Celer, mladi luk i crvenu papriku sitno nasjeckajte.

02

Ocijedite tunu i istresite je u zdjelu. Dodajte joj nasjeckano povrće.

03

U zdjelu dodajte majonezu, senf, nasjeckani svježi peršin, listiće timijana, sol i papar. Dobro promiješajte dok ne dobijete ujednačenu smjesu.

04

Premažite krišku tost kruha miješanim namazom s jedne strane. Potom je preokrenite tako da namazana strana bude prema dolje. Zatim stavite krišku sira na kruh i četvrtinu tuna smjese. Potom namažite drugu šnitu tosta s jedne strane i poklopite tuna smjesu, tako da je namazana strana tosta prema gore. Ponovite s ostatkom kruha, sira i tuna smjese, dok ne napravite četiri sendviča.

05

Sendviče posložite na lim obložen papirom za pečenje.

06

Pećnicu uključite na grill funkciju (gornji grijač) na 250 °C pa pecite sendviče oko 5 minuta, odnosno, dok ne ulove zlatno-žutu boju. Potom ih preokrenite i pecite još dvije minute.

07

Tuna sendviče poslužite uz zelenu salatu, kisele krastavce, svježu papriku ili povrće prema vašoj želji.

podijeli