Zašto se ništa ne prikazuje?

Pileći burgeri s coleslaw salatom

Ukupno trajanje
40
Min

sastojci

  • 200 g crvenog kupusa
  • 200 g zelenog kupusa
  • 2 mrkve
  • 255 g S-BUDGET Majoneze
  • 1 žličica soli
  • 2 žličice jabučnog octa
  • 1 žličica smeđeg šećera
  • 1 žličica senfa
  • 6 kom S-BUDGET Kiselih krastavaca
  • 6 listova zelene salate
  • 900 g S-BUDGET Pilećeg mini filea
  • 6 hambi peciva
  • 40 g maslaca

Način pripreme

01

Crveni i zeleni kupus narežite na trakice, a mrkvu naribajte. Stavite povrće u veću zdjelu i promiješajte.

02

U manjoj zdjeli pomiješajte 200 g majoneze, sol, jabučni ocat, smeđi šećer i senf. Dobro promiješajte dok se sastojci ne sjedine.

03

U veću zdjelu s povrćem dodajte preljev od majoneze i dobro promiješajte. Coleslaw salatu stavite u hladnjak na barem 30 minuta.

04

Dok se salata hladi, kisele krastavce narežite na kriške, a zelenu salatu na trakice.

05

Na lim obložen papirom za pečenje stavite smrznute pileće filee i pecite ih u pećnici 18 minuta na 200 °C.

06

Hambi peciva prerežite. U tavi rastopite maslac te svaku polovicu peciva zapecite s prerezane strane.

07

S preostalih 55 g majoneze premažite donju polovicu svakog peciva. Na majonezu stavite trakice salate pa potom dodajte po 2 komada pilećeg filea. Na meso stavite coleslaw salatu, a na vrh kriške kiselih krastavaca. Poklopite gornjim dijelom peciva i poslužite.

podijeli