Zašto se ništa ne prikazuje?

Juneća mesna štruca

sastojci

  • 500 g mljevene junetine
  • 1 glavica luka
  • 2 režnja češnjaka
  • 2 žličice Dijon senfa
  • 1 jaje
  • 12 krekera
  • 1 žiličica slatke crvene paprike
  • 2 žličice sušenog origana
  • 1 žličica mljevenog komorača
  • 1 žličica mljevenog korijandra
  • maslinovo ulje
  • sol, papar

Način pripreme

01

Pećnicu zagrijte na najvišu temperaturu. 

02

Na vrućoj tavi, na maslinovom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte crvenu papriku, komorač, korijandar i na kraju nasjeckani češnjak. Pustite da se ohladi.

03

U blenderu sameljite krekere.

04

U zdjeli pomiješajte meso, krekere, luk sa začinima, origano i senf. Dodajte jaje, sol i papar, dobro izmiješajte i oblikujte štrucu.

05

Pećnicu smanjite na 200°C.  Štrucu premažite maslinovim uljem i pecite oko 40 minuta.

podijeli

Proizvodi iz recepta