Zašto se ništa ne prikazuje?

Hot dog s kiselim kupusom i čvarcima

sastojci

  • 1 glavica luka
  • 3 kom S-BUDGET Hrenovki (pureća pileća)
  • 3 kom peciva za hot dog
  • suncokretovo ulje
  • sol
  • 0.5 žličice kajenskog papra
  • 1 žličica koncentrata rajčice
  • voda
  • 40 g maslaca
  • 50 g S-BUDGET Čvaraka
  • 3 žličice senfa
  • 2 žličice majoneze
  • 200 g S-BUDGET Rezanog kiselog kupusa

Način pripreme

01

Narežite luk na polumjesece. Peciva prerežite po dužini, ali tako da s jedne strane ostanu spojena.

02

Hrenovke skuhajte prema uputi na pakiranju (4 minute u kipućoj vodi). Poklopite ih i ostavite u vodi dok pripremate ostale namirnice.

03

Zagrijte malo ulja pa dodajte luk i pirjajte ga dok ne omekša. Posolite, dodajte kajenski papar i koncentrat rajčice. Ulijte malo vode, tek toliko da vam se luk i začini lakše povežu. Miješajte još oko 5 minuta.

04

U drugu tavu dodajte maslac pa kad se rastopi na njemu zapecite peciva s prerezane strane.

05

Za to vrijeme ugrubo nasjeckajte čvarke, a u zdjelici pomiješajte senf i majonezu.

06

Kiseli kupus ocijedite, malo isperite te lagano posušite.

07

U svako pecivo prvo stavite podlogu od kupusa, zatim hrenovku, preko nje luk i i preljev od senfa, a na kraju pospite nasjeckanim čvarcima.

podijeli