100% domaće voće i povrće
100% kontrolirana kvaliteta
100% sezonska ponuda
100% svježe

Vrtovi Hrvatske

Nakon dugogodišnje uspješne suradnje s hrvatskim dobavljačima voća i povrća SPAR je pokrenuo novi projekt i novu robnu marku Vrtovi Hrvatske sa 30-ak domaćih dobavljača i OPG-ova, a čiji će se broj konstantno povećavati.

SPAR želi potaknuti domaću proizvodnju i povećati prepoznatljivost domaćih proizvoda. Voće i povrće dolazi iz okolice Virovitice, Vinkovaca, Bjelovara, Čazme, Varaždina, okolice Zadra i Zagreba te iz doline Neretve i Vrgorca. Riječ je o sezonskim proizvodima koji u najkraćem roku, unutar 24 sata od berbe, dolaze na police SPAR-a.

Svježi i ukusni kupcima će tijekom godine biti na raspolaganju oko 40 proizvoda pakiranog sezonskog voća i povrća domaće proizvodnje koji su dodano označeni logom Vrtova Hrvatske i oznakom 100% domaće, a kako bi kupci u SPAR-u lakše uočili i odabrali hrvatske svježe proizvode trenutačno u ponudi imamo svježe i jako fine maline, ribize, borovnice, rajčice, razne vrste gljiva i krastavac salatar. Svi proizvodi dostupni su u SPAR i INTERSPAR trgovinama tijekom cijele godine, a sukladno sezoni, uvijek svježe ubrani, najbolje kvalitete i 100% hrvatski.