sastojci

  • 400 g cherry rajčica
  • 1 crvena paprika
  • 250 g tikvica
  • 250 g patlidžana
  • 1 luk
  • 3 češnja češnjaka
  • sol
  • papar
  • 60 ml maslinova ulja
  • 1 žlica narezanog bosiljka
  • grančica ružmarina
  • 150 g polutvrdog sira

Način pripreme

01

Tikvice, patlidžane i papriku narežite na veće kockice, rajčice prerežite popola, a luk i češnjak na listiće.

02

Posudu za pečenje premažite uljem, stavite narezano povrće, posolite, popaprite, nakapajte uljem i promiješajte. Pospite bosiljkom, ružmarinom i stavite da se peče oko 20 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C.

03

Pospite povrće naribanim sirom i zapecite 10-ak minuta. Poslužite toplo ili hladno.

podijeli