sastojci

  • 900 g svinjske vratine bez kosti
  • 150 g kupusa
  • 150 g krastavaca
  • 150 g crvene paprike
  • 150 g mrkve
  • 100 g crvenog luka
  • 20 g mikrozelenja

Marinada:

  • 80 ml umaka od soje
  • 20 ml sezamova ulja
  • 10 g svježeg đumbira
  • 1 češanj češnjaka

Način pripreme

01

Zamutite umak od soje i sezamovo ulje, dodajte sitno ribani svježi đumbir i sitno sjeckani češnjak, promiješajte. 

02

Meso narežite na kocke, dodajte u marinadu, promiješajte i pustite da se marinira najmanje 20 minuta. 

03

U međuvremenu narežite kupus na rezance, a mrkvu na tanke štapiće. Krastavac prepolovite po dužini pa narežite na ploške, papriku narežite na trakice, luk na rezance. Meso nabodite na štapiće, pecite sa svake strane 4 – 5 minuta, poslužite vruće uz svježe povrće.

Za dodatnu dozu egzotike u marinadu dodajte i teriyaki umak.

podijeli

Proizvodi iz recepta