sastojci

  • 1 kg svježih škampi
  • 1 žlica SPAR Natur*pur BIO maslinova ulja
  • 3 češnja češnjaka
  • 2 žlice vinskog octa
  • 1 žlica nasjeckanog peršina
  • 2 žlice umaka od rajčice
  • 0.5 žličice soli
  • 0.5 žličice mljevene paprike
  • 1 žličica papra u zrnu
  • 20 ml maslinova ulja za premazivanje roštilja

Način pripreme

01

U posudi pomiješajte protisnuti češnjak, maslinovo ulje, umak od rajčice, ocat, peršin, papriku i sol.

02

Škampe nabodite na štapiće za ražnjiće dok ne potrošite sve škampe.

03

Pripremite roštilj, premažite ga uljem te na srednje jaku vatru stavite peći ražnjiće 2 – 3 minute sa svake strane.

04

Poslužite uz prethodno pripremljen umak te dodajte papar u zrnu za bolju aromu.

podijeli