Marinirana svinjska rebra
sastojci
- 2 kg svinjskih rebara
- sol
- 20 g mikro zelenja
- 2 klipa kuhanog kukuruza
Marinada
- 200 g BBQ umaka
- 100 g kečapa
- 20 g meda
- 1 prstohvat SPAR češnjaka u granulama
Način pripreme
01
Napravite marinadu, razmutite med, BBQ umak i kečap, dodajte češnjak u granulama.
02
Rebrica posolite, stavite u marinadu, okrenite nekoliko puta, ostavite da se pokrivena mariniraju najmanje dva sata, može u hladnjaku preko noći.
03
Marinirana rebrica pecite na laganoj vatri, pokrivena aluminijskom folijom, 20 – 30 minuta.
04
Klipove kukuruza natrgajte na manje komade i grilajte na roštilju uz meso. Rebrica dekorirajte mikro zelenjem i poslužite uz kukuruz.
Proizvodi iz recepta
Ketchup
Sol morska