sastojci

  • 8 srednjih mladih krumpira
  • 8 manjih grančica ružmarina i timijana
  • sol
  • papar po ukusu
  • maslinovo ulje
  • 200 g krem sira
  • 120 g kiselog vrhnja
  • 1 žličica sjeckanog vlasca
  • 2 žlice maslinova ulja
  • sol, papar po želji
  • 50 g kavijara

Način pripreme

01

Krumpir operite i osušite, probušite na par mjesta vilicom, pospite solju, paprom i maslinovim uljem.

02

Svaki krumpir s grančicom ružmarina i timijana zamotajte u komad aluminijske folije te stavite na grill povremeno okrećući dok ne omekšaju.

03

Rastvorite foliju, odstranite grančice i lagano zarežite svaki krumpir po dužini te lagano rastvorite.

04

Dok se hlade, sa strane pomiješajte krem sir, kiselo vrhnje, sol, papar, maslinovo ulje, majčinu dušicu i vlasac.

05

Napunite krumpire sirnom mješavinom te na vrh stavite po 1 žličicu kavijara.

podijeli