Krumpir s kavijarom
sastojci
- 8 srednjih mladih krumpira
- 8 manjih grančica ružmarina i timijana
- sol
- papar po ukusu
- maslinovo ulje
Nadjev:
- 200 g krem sira
- 120 g kiselog vrhnja
- 1 žličica sjeckanog vlasca
- 2 žlice maslinova ulja
- sol, papar po želji
- 50 g kavijara
Način pripreme
Krumpir operite i osušite, probušite na par mjesta vilicom, pospite solju, paprom i maslinovim uljem.
Svaki krumpir s grančicom ružmarina i timijana zamotajte u komad aluminijske folije te stavite na grill povremeno okrećući dok ne omekšaju.
Rastvorite foliju, odstranite grančice i lagano zarežite svaki krumpir po dužini te lagano rastvorite.
Dok se hlade, sa strane pomiješajte krem sir, kiselo vrhnje, sol, papar, maslinovo ulje, majčinu dušicu i vlasac.
Napunite krumpire sirnom mješavinom te na vrh stavite po 1 žličicu kavijara.