sastojci

  • 250 g SPAR Natur*pur BIO hrenovki
  • 4 peciva za hot dog
  • 1 avokado
  • 2 rajčice
  • 3 lista zelene salate
  • 80 g cherry rajčica
  • 4 kisela krastavca
  • 1 svježa paprika
  • 80 g crvenog kupusa
  • senf po ukusu

Način pripreme

01

U jednu posudu naribajte crveni kupus ili narežite na tanke trakice.

02

Rajčicu narežite na šnite, avokado ogulite i narežite na kockice (košticu bacite).

03

Salatu operite i osušite na kuhinjskom ubrusu.

04

Cherry rajčice narežite na ploškice, krastavce prerežite okomito na šnite, papriku na kockice.

05

Pripremite grill i stavite peći hrenovke.

06

Pecite ih na srednje jakoj vatri sa svake strane oko 2 – 3 minute.

07

Peciva prerežite na pola po dužini i pred kraj pečenja ih položite preko hrenovki na grillu da se malo ugriju.

08

U peciva stavite hrenovke, dodajte senf po ukusu, a povrće kombinirajte po želji.

podijeli