Hot dog
sastojci
- 250 g SPAR Natur*pur BIO hrenovki
- 4 peciva za hot dog
- 1 avokado
- 2 rajčice
- 3 lista zelene salate
- 80 g cherry rajčica
- 4 kisela krastavca
- 1 svježa paprika
- 80 g crvenog kupusa
- senf po ukusu
Način pripreme
01
U jednu posudu naribajte crveni kupus ili narežite na tanke trakice.
02
Rajčicu narežite na šnite, avokado ogulite i narežite na kockice (košticu bacite).
03
Salatu operite i osušite na kuhinjskom ubrusu.
04
Cherry rajčice narežite na ploškice, krastavce prerežite okomito na šnite, papriku na kockice.
05
Pripremite grill i stavite peći hrenovke.
06
Pecite ih na srednje jakoj vatri sa svake strane oko 2 – 3 minute.
07
Peciva prerežite na pola po dužini i pred kraj pečenja ih položite preko hrenovki na grillu da se malo ugriju.
08
U peciva stavite hrenovke, dodajte senf po ukusu, a povrće kombinirajte po želji.