Lisnati jastučići s teletinom

sastojci

  • 2 x 275 g svježeg lisnatog tijesta
  • 1 kg mljevene teletine
  • 150 g mladog luka
  • 2 režnja češnjaka
  • sol, svježe mljeveni čili
  • 1 jaje
  • 10 g crnog sezama

Način pripreme

01

U mljeveno meso dodajte sitno sjeckani mladi luk i češnjak, začinite solju i okretom svježe mljevenog čilija, promiješajte. 

02

Lisnato tijesto raširite i razrežite nožem na kvadrate 15 x 15 cm. Pećnicu zagrijte na 210 °C. 

03

U sredinu svakog kvadrata stavite nadjev, vrhove preklopite prema sredini i stavljajte u lim za pečenje, na masni papir. 

04

Razmućenim jajetom premažite odozgo, posipajte sezamom i pecite 20 minuta.

podijeli
Češnjak
jaja-m-razred-10-kom-vital.jpg
Jaja