sastojci
- 1 kg mladog krumpira
- 6 jaja
- 2 mlada luka
- 2 mlada češnjaka
- 2 ljutike
- 200 g vrhnja
- 150 g majoneze
- 0.5 žličice dimljene crvene paprike
- sol
- papar
Način pripreme
Tvrdo kuhana jaja ogulite i ostavite sa strane.
Krumpir dobro operite i očetkajte, stavite u hladnu posoljenu vodu i skuhajte. Kuhani krumpir ocijedite, ogulite i narežite na komade.
Kuhanom narezanom krumpiru dodajte kuhana jaja narezana na ploške, na kolutiće narezani mladi luk i mladi češnjak, sitno nasjeckanu ljutiku i vrhnje pomiješano s majonezom. Lagano izmiješajte, po potrebi posolite i popaprite, lagano pospite dimljenom mljevenom paprikom i poslužite.
U majonezu i vrhnje možete umiješati i jednu žlicu naribanog hrena