sastojci
- 8 kom kiwana
- 320 g mesa kozica
- 60 ml maslinova ulja
- 200 g grčkog jogurta
- 1 limeta
- 250 g mini rajčica
- sol
- 2-3 grančice francuskog peršina
- 8 listova kineskog kupusa
- jestivo cvijeće
Način pripreme
01
Nožem prepolovite kiwano i žličicom izdubite jezgru ploda. Meso iz četiri polovice stavite u četiri male čašice (shooters) i poslužite uz salatu.
02
Meso kozica kratko popecite na maslinovu ulju i posolite. Kozice i kiwano začinite jogurtom kojem ste dodali par kapi soka limete, napunite polovice, poslažite na listove kineskog kupusa, dodajte polovice rajčica.
03
Dekorirajte listićima francuskog peršina i laticama jestivog cvijeća, poslužite.
Meso kiwana u čašicama također pokapajte sokom limete i začinite po želji.