sastojci

  • 1 patlidžan
  • 1 crvena paprika
  • 1 glavica luka
  • 3 češnja češnjaka
  • 1 tikvica
  • 1 mrkva
  • 1 rajčica
  • 1 žlica jabučnog octa
  • 1 žlica maslaca
  • svježi kopar
  • 8 kriški raženog ili nekog kruha

Način pripreme

01

Sve povrće narežite na sitne kockice i pržite na maslinovu ulju 5 - 7 minuta. Neka povrće ostane malo sirovo.

02

Dodajte povrću jabučni ocat i kuhajte još 3 - 4 minute. Začinite solju i paprom, maknite s vatre i ostavite da se ohladi.

03

Kruh izrežite da dobije okrugli oblik. Premažite jednu stranu maslacem i tostirajte ga u tavi (stranom namazanom maslacem prema dolje).

04

Na prepečeni kruh posložite povrće i ukrasite svježim koprom.

podijeli