Štapići celera punjeni salatom od jaja i tune

sastojci

  • 6 štapića celera (oko 300 g)
  • 3 jaja, tvrdo kuhana
  • 150 g tune u vodi iz limenke
  • 100 g grčkog jogurta
  • 2 žlice majoneze
  • 1 žlica Dijon senfa
  • 1 manja glavica crvenog luka, tanko narezana
  • 1 žlica svježeg nasjeckanog peršina
  • sol i papar po ukusu
  • 1 žlica sjemenki konoplje (po želji)

Način pripreme

01

Operite i narežite celer na štapiće duljine 7 - 10 cm.

02

U zdjeli nakrupno narežite tvrdo kuhana jaja. Dodajte im ocijeđenu tunu i dobro promiješajte.

03

Dodajte grčki jogurt, majonezu, Dijon senf, nasjeckani crveni luk i nasjeckani svježi peršin. Dobro izmiješajte sve sastojke. Začinite solju i paprom po svom ukusu.

04

Pomoću žlice napunite štapiće celera pripremljenom smjesom.

05

Ako želite, pospite štapiće sjemenkama konoplje.

podijeli