sastojci
- 6 štapića celera (oko 300 g)
- 3 jaja, tvrdo kuhana
- 150 g tune u vodi iz limenke
- 100 g grčkog jogurta
- 2 žlice majoneze
- 1 žlica Dijon senfa
- 1 manja glavica crvenog luka, tanko narezana
- 1 žlica svježeg nasjeckanog peršina
- sol i papar po ukusu
- 1 žlica sjemenki konoplje (po želji)
Način pripreme
01
Operite i narežite celer na štapiće duljine 7 - 10 cm.
02
U zdjeli nakrupno narežite tvrdo kuhana jaja. Dodajte im ocijeđenu tunu i dobro promiješajte.
03
Dodajte grčki jogurt, majonezu, Dijon senf, nasjeckani crveni luk i nasjeckani svježi peršin. Dobro izmiješajte sve sastojke. Začinite solju i paprom po svom ukusu.
04
Pomoću žlice napunite štapiće celera pripremljenom smjesom.
05
Ako želite, pospite štapiće sjemenkama konoplje.