sastojci
- Pureća prsa
- 2 kom ljutika
- 1 glavica Mali crveni kupus
- 0.2 kg Sušene brusnice
- 2 vezice svježi bosiljak
- 1 kg kruške
- 0.5 kg maslac
- 0.4 kg Parma ham (ako nema, ploške pancete za motanje rolica)
- sol
- papar
- 0.1 l Balzamični ocat
- 0.75 l Crno vino
Način pripreme
01
Pureća prsa stucite na tanko. Posolite i popaprite. Napunite sa sjeckanim bosiljkom i usitnjenim brusnicama. Zamotajte s pancetom te umotajte u foliju. Kuhajte u vodi ispod točke vrenja cca. 15 minuta. Kad su rolice gotove prepržite ih na vrućoj tavi.
02
Kruške nasjeckajte na kockice te dinstajte na laganoj vatri, pri kraju dodajte maslac. Ljutiku nasjeckati na sitno i dinstati.
03
Dodati naribani crveni kupus te podliti vinom. U blenderu razraditi i po volji začiniti. Pasirati da dobijete glatku smjesu.