Zobena kaša s brusnicama i kikiriki maslacem

sastojci

  • 1 šalica mlijeka po želji (zobeno ili bademovo)
  • 1 šalica vode
  • 0.5 šalice S-BUDGET zobenih pahuljica
  • 250 g malina Vrtovi Hrvatske
  • 1 žličica maslaca ili gheeja
  • 1 žličica meda ili javorova sirupa
  • 2 žlice SPAR maslaca od kikirikija
  • 2 žlice SPAR skyra
  • 1 žličica chia sjemenki
  • 1 žlica S-BUDGET sušenih brusnica

Način pripreme

01

Skuhajte zobenu kašu s navedenim omjerom tekućine i zobenih pahuljica.

02

Na zasebnu tavu stavite malo maslaca i 200 g malina (ostalo iskoristite za serviranje kaše), kad se maline opuste, stavite meda i kratko prokuhajte.

03

Prvo stavite kuhanu zobenu kašu pa kuhane maline, maslac od kikirikija, skyr i na kraju svježe maline, sušene brusnice i chia sjemenke. Sve zajedno promiješajte da se spoje okusi i uživajte u doručku.

Izvor: @janjolinka

podijeli