sastojci

  • 0.25 kg Pastrva file očišćena
  • 0.3 kg maslinovo ulje
  • 0.1 kg maslac
  • 0.05 kg limun
  • 0.4 kg Zamrznuti grašak
  • 0.01 kg Svježi češnjak
  • 0.05 kg Svježa Rotkvica
  • 0.01 kg Svježa Chilli papričica
  • 0.05 kg Bučine sjemenke
  • 0.01 kg Timijan sviježi list i cvije
  • 0.03 kg sol
  • 0.01 kg Papar u mlincu

Način pripreme

01

Pripremiti filete pastrve prije pečenja.

02

Kuhati grašak dok ne ispliva te dodati češnjak i maslinovo ulje, napraviti pire štapnim mikserom, te začiniti. 

03

Bučine sjemenke tostirati.

04

Pečenu pastrvu ostaviti u tavi dodati maslac i limunov sok sviježi timijan i to podlijevati.

05

Sačuvati pokoj kuhani grašak i rotkvicu za dekoraciju.

podijeli