sastojci
- 200 g SPAR Natur*pur datulja bez koštica
- 50 g badema
- 25 g gorkog kakaa u prahu
- 50 g kokosova ulja
- 60 ml espressa (2 kom.)
- 300 g SPAR Natur*pur sirovih indijskih oraščića
- 100 g SPAR Natur*pur agavinog sirupa
- 50 g kokosova ulja
- 1 sastrugana mahuna vanilije
- kupine i zrna kave za dekoraciju
Način pripreme
01
Indijske oraščiće dan prije stavite u hladnu vodu da se namaču.
02
Za podlogu u procesoru hrane datulje, bademe, gorki kakao u prahu i 50 g kokosova ulja izmiksajte u blenderu da se pretvori u pastu.
03
Utisnite dobivenu smjesu u kalup za torte promjera 16 cm. Stavite podlogu u hladnjak.
04
Za nadjev, u blender stavite ocijeđene oraščiće, kavu, agavin sirup, 50 g kokosova ulja i vaniliju.
05
Miksajte dok ne dobijete glatku smjesu.
06
Stavite na podlogu i ostavite preko noći u hladnjaku.
07
Prije posluživanja dekorirajte kupinama i zrnima kave.
Za pripremu podloge koristite oraščiće koje volite.