sastojci

  • 200 g SPAR Natur*pur datulja bez koštica
  • 50 g badema
  • 25 g gorkog kakaa u prahu
  • 50 g kokosova ulja
  • 60 ml espressa (2 kom.)
  • 300 g SPAR Natur*pur sirovih indijskih oraščića
  • 100 g SPAR Natur*pur agavinog sirupa
  • 50 g kokosova ulja
  • 1 sastrugana mahuna vanilije
  • kupine i zrna kave za dekoraciju

Način pripreme

01

Indijske oraščiće dan prije stavite u hladnu vodu da se namaču.

02

Za podlogu u procesoru hrane datulje, bademe, gorki kakao u prahu i 50 g kokosova ulja izmiksajte u blenderu da se pretvori u pastu.

03

Utisnite dobivenu smjesu u kalup za torte promjera 16 cm. Stavite podlogu u hladnjak.

04

Za nadjev, u blender stavite ocijeđene oraščiće, kavu, agavin sirup, 50 g kokosova ulja i vaniliju.

05

Miksajte dok ne dobijete glatku smjesu.

06

Stavite na podlogu i ostavite preko noći u hladnjaku.

07

Prije posluživanja dekorirajte kupinama i zrnima kave.

Za pripremu podloge koristite oraščiće koje volite.

podijeli