
sastojci
- 200 g keksa Petit Beure
- 110 g očišćenih neslanih pistacija (može i oraha ili lješnjaka)
- 100 g sušenih brusnica
- 150 g neslanog maslaca
- 200 g tamne čokolade
- 1 žlica meda (ili 2 žlice šećera)
Način pripreme
01
Izmrvite kekse, dodajte grubo nasjeckane pistacije, sušene brusnice i sve izmiješajte.
02
Čokoladu i maslac otopite na pari.
03
Čokoladu i maslac lagano umiješajte u suhe sastojke.
04
Napravite podlogu od prijanjajuće folije, 30 x 40 cm, i na nju stavite smjesu u obliku „salame“ (valjka).
05
Omotajte „salamu“ folijom i ostavite u hladnjak da se ohladi.
06
Prilikom posluživanja „salamu“ možete posuti čokoladom u prahu pomiješanom s malo cimeta.
Proizvodi iz recepta
