sastojci

  • 1 šalica suncokretovih sjemenki
  • 1 šalica proklijale heljde
  • 1 šalica badema (namočenih preko noći i osušenih)
  • 0.5 šalice brazilskih oraha
  • 1 oguljena cikla
  • 1 šalica datulja
  • 5-6 suhih šljiva
  • 5-6 suhih marelica
  • 0.5 šalice grožđica
  • 1 žlica cimeta
  • sok od pola limuna
  • 0.5 žličice praha bourbon vanilije

Sastojci za preljev:

  • 2 šalice datulja (namakanih pola sata)
  • 5-6 žlica sirovog kakaa u prahu
  • 1.5 šalica otopljenog kokosova maslaca
  • 3-4 žlice agavina sirupa
  • 0.5 šalice mljevenih sjemenki smeđega lana i badem

Način pripreme

01

Sastojke za koru miksajte u blenderu ili multipraktiku dok ne nastane gusto tijesto. Nemojte ih do kraja usitniti – neka bude i krupnijih komadića.

02

Tijesto prebacite u kalup (okrugli ili kvadratni) obložen papirom za pečenje i dobro ga utisnite.

03

Sve sastojke za kremu miksajte u blenderu dok ne nastane gusta krema. Prelijte kremu preko tijesta i sve skupa ostavite 2 sata u zamrzivaču prije posluživanja.

podijeli

Proizvodi iz recepta