SPAR Veggie

Veganski i vegetarijanski proizvodi za uravnoteženu prehranu - SPAR Veggie.

SPAR Veggie

Pažljivo probrano
Bogat izbor proizvoda
Nositelj međunarodne V oznake

SPAR Veggie

U liniji SPAR Veggie možete birati između proizvoda koje ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla, a koje možete pronaći na odjelu svježeg i smrznutog asortimana. 

Možete odabrati između pljeskavica, lasagna, tofua, raznih namaza, gotovih jela. Glavne karakteristike i prednosti proizvoda iz linije SPAR Veggie svakako su:

  • bezmesnost,
  • jednostavnost pripreme
  • raznovrsnost ponude

Iako je linija SPAR Veggie osmišljena za vegane i vegetarijance i istodobno nudi jednostavna bezmesna jela odnosno rješenja i za sve ostale koji u svoju prehranu žele uvrstiti  bezmesni obrok.

Što je V-label?

Svi proizvodi SPAR Veggie linije na ambalaži nose oznaku V-label.V-oznaka ili V-label,  jedinstvena je znaka kvalitete koju Europska vegetarijanska unija (EVU) dodjeljuje proizvodima izrađenim u skladu s vegetarijanskom i veganskom etikom, a cilj korištenja te oznake je olakšati potrošačima jednostavnije prepoznavanje proizvoda bez sastojaka životinjskog podrijetla. Većina njih nosi i ekološki znak, kojim je naznačeno da dolaze iz organskog uzgoja.

Uživajte u vege grillu

Brzo, ukusno i vege - SPAR Veggie kobasice za pečenje! Odlično se slažu s raznim prilozima i  umacima, poput SPAR Veggie veganske majoneze ili SPAR Veggie veganskog tartara.

SPAR Veggie!

Noviteti na policama!

Par ideja za ukusne vege recepte

SPAR Veggie - posebno dobro!

SPAR Veggie!

Posebno dobro