Luksuz za svaki dan

Jedinstvena kvaliteta
Posebni recepti
Probrane sirovine
Probran asortiman

Učinite svaki obrok posebnim uz liniju proizvoda SPAR PREMIUM. Među više od 150 artikala pronaći ćete tipične hrvatske proizvode i prepoznatljive hrvatske delicije. Tu su i proizvodi DESPAR PREMIUM - najbolje delicije iz Italije, kao i internacionalni proizvodi SPAR PREMIUM.

Pod sloganom "Luksuz za svaki dan" SPAR PREMIUM našim kupcima nudi najbolji kulen iz Slavonije, istarsku tartufatu, pršut iz Istre i Dalmacije, dalmatinsko maslinovo ulje, paški sir, brojne domaće džemove i razne druge delicije. Na ambalaži je istaknuto mjesto iz kojeg proizvod dolazi uz priču o njegovu nastanku i posebnosti pripreme.

Dio proizvoda nosi oznaku zaštićenog zemljopisnog podrijetla ili zaštićenu oznaku izvornosti koja jamči originalnost i vrhunsku kvalitetu.

Od internacionalnih proizvoda u ponudi su voćni namazi od citrusa iz Italije, čokolade iz Švicarske, mješavina kava s pet kontinenata ili 100 posto Arabica, čips od plavog krumpira, sladoledi iz Belgije, riža iz Italije, Kine i Pakistana, talijansko maslinovo ulje, maslac od 100 posto svježeg vrhnja također iz Italije, brojni umaci, masline, kapare, artičoke…

Proizvodi SPAR PREMIUM dostupni su po atraktivnim cijenama kako biste si mogli priuštiti najbolje - svaki dan!

SPAR PREMIUM

PREMIUM inspiracija za obrok

Isprobajte recepte inspirirane PREMIUM proizvodima i uživajte!