• spar-vital.coverr-720-x-370-px.png

SPAR marka

SPAR Vital

Za vaše zdravlje i vitalnost!

Usprkos velikom izboru prehrambenih proizvoda, mnogi su ljudi pothranjeni, odnosno ne unose dovoljno minerala, vitamina i elemenata u tragovima koji su potrebni za savršeno funkcioniranje organizma.

Zdravom i uravnoteženom prehranom možete ojačati svoj organizam i imati najbolju prevenciju razvoja nekih bolesti.

Uravnotežena prehrana podrazumijeva da se u organizam unosi dovoljno hranjivih sastojaka koji su potrebni kako bi organizam ostao zdrav i u formi. Naročito kod pojedinih neravnoteža u organizmu, kao što je povišeni šećer, pomanjkanje nekog minerala ili vitamina, potrebno je posebnu pažnju obratiti odabiru namirnica.

SPAR Vital linija proizvoda nudi niz proizvoda koji omogućavaju uravnotežen unos hranjivih tvari  u organizam. Proizvodi ove linije su razvijeni uz podršku nutricionista i liječnika, a bogati su mineralima i vitaminima.

Kako biste se bolje snalazili među hranjivim vrijednostima proizvoda, na pakiranju su istaknute hranjive vrijednosti putem tablica s vrijednostima ili posebnim oznakama kao što su "bez kolesterola", "obogaćeno vitaminom C" i sl., a te oznake se, za Vaše bolje snalaženje, nalaze s prednje strane pakiranja, odnosno na hrvatskim deklaracijama na hrvatskom jeziku.

Proizvodi koji imaju istaknutu neku prehrambenu vrijednost moraju u deklaraciji sadržavati točnu količinu tog dodatka/vrijednosti u proizvodu. Na taj način imate potpunu kontrolu nad unosom kalorija, minerala, vitamina ili BE jedinica (vrijednosti koja je za osobe oboljele od dijabetesa od posebne važnosti).

Učinite nešto za svoj organizam i potražite više od 80 SPAR Vital proizvoda vrhunske kvalitete!

Spar.hr zbog boljeg korisničkog iskustva koristi kolačiće (eng. "cookies"). Klikom na "Slažem se" prihvaćate korištenje kolačića. Saznajte više.