sastojci

  • 250 g SPAR Gyoza kozice i povrće
  • 1 žlica ulja od sezama
  • 1 žlica đumbira, izrezanog na tanke štapiće (poput šibice)
  • 3 češnja češnjaka, izrezana na tanke štapiće (poput šibice)
  • 100 g kupusa, tanko narezanog
  • 1 veća mrkva, tanko narezana
  • 0.5 poriluka narezane na kolutove
  • 1 l povrtnog temeljca
  • 200 g SPAR Natur*pur Bio-Edamame
  • 2 žlice soja umaka
  • 2 čilija
  • sol
  • 1 žlica sezama

Način pripreme

01

U loncu s debljim dnom kratko prepržite đumbir i češnjak na ulju sezama. Čim češnjak zamiriše dodajte kupus, mrkvu i poriluk. Pirjajte 5 minuta na srednje jakoj vatri.

02

SPAR Natur*pur Bio-Edamame izvadite iz limenke, prođite hladnom vodom te ocijedite.

03

Sada dodajte ocijeđene edamame ostalom povrću te podlijte sve s temeljcom i soja umakom. Neka vam zakuha.

04

Kad je juha zakuhala dodajte gyoze (ne trebate ih prethodno odmrzavati).

05

Kuhajte 3 minute. Kada ste dodali gyoze ne miješajte juhu kako se gyoze ne bi raspale.

06

Na kraju juhu pospite sezamom i dodajte čili i sol.

07

Poslužite odmah.

podijeli
maslinovo-ulje-extra-djevicansko-1l-s-budget.jpg
Maslinovo ulje
bio-luka-natur-pur-vani.jpg
Luk