sastojci
- 250 g SPAR Gyoza kozice i povrće
- 1 žlica ulja od sezama
- 1 žlica đumbira, izrezanog na tanke štapiće (poput šibice)
- 3 češnja češnjaka, izrezana na tanke štapiće (poput šibice)
- 100 g kupusa, tanko narezanog
- 1 veća mrkva, tanko narezana
- 0.5 poriluka narezane na kolutove
- 1 l povrtnog temeljca
- 200 g SPAR Natur*pur Bio-Edamame
- 2 žlice soja umaka
- 2 čilija
- sol
- 1 žlica sezama
Način pripreme
01
U loncu s debljim dnom kratko prepržite đumbir i češnjak na ulju sezama. Čim češnjak zamiriše dodajte kupus, mrkvu i poriluk. Pirjajte 5 minuta na srednje jakoj vatri.
02
SPAR Natur*pur Bio-Edamame izvadite iz limenke, prođite hladnom vodom te ocijedite.
03
Sada dodajte ocijeđene edamame ostalom povrću te podlijte sve s temeljcom i soja umakom. Neka vam zakuha.
04
Kad je juha zakuhala dodajte gyoze (ne trebate ih prethodno odmrzavati).
05
Kuhajte 3 minute. Kada ste dodali gyoze ne miješajte juhu kako se gyoze ne bi raspale.
06
Na kraju juhu pospite sezamom i dodajte čili i sol.
07
Poslužite odmah.
Izvor: @bake_me_by_nina
Maslinovo ulje
Luk