
sastojci
- 200 g kuhane kvinoje
- 50 g badema u listićima
- 0.5 krastavca
- 2 mlade mrkve
- 125 g cherry rajčica
- 2 mlada luka
- 1 limeta
- maslinovo ulje
- sol, papar
- stručak mente
Način pripreme
01
Kvinoju isperite pod hladnom vodom, kuhajte 15 minuta.
02
Na suhoj tavi lagano tostirajte bademe.
03
Mladi luk operite i izrežite ukoso. Mrkvu očistite i naribajte na krupni ribež.
04
Krastavac ogulite, očistite od koštica i narežite na polumjesece.
05
Rajčice prepolovite. Iscijedite sok od 1 limete.
06
U velikoj zdjeli pomiješajte kvinoju i sve sastojke, posolite, popaprite, dodajte maslinovo ulje i sok od limete. Pospite tostiranim bademima i listovima mente.
Proizvodi iz recepta
