Copyright (c) 2017 5 second Studio/Shutterstock. No use without permission. Copyright (c) 2017 5 second Studio/Shutterstock. No use without permission.

Najfinije tjestenine dolaze iz SPAR-a

Posebna i ukusna na svoj način, svaka tjestenina u SPAR-u jedinstvena je. Svaka njezina posebnost usmjerena je na kvalitetniji doživljaj kušača. Omiljena namirnica i velikih i malih dolazi u čitavom spektru oblika, okusa i izdanja. Jedinstvene svaka na svoj način, vašim će jelima dati posebnu notu. I nakon zadnjeg zalogaja poželjet ćete ih pripremiti opet i opet i opet! SPAR-ovi brendovi PREMIUM, S-BUDGET, DESPAR, Natur*pur, free from i Vital za svaki ukus i potrebu ponudit će najbolje od tjestenine.

Copyright (c) 2015 Picture Partners/Shutterstock. No use without permission. Copyright (c) 2015 Picture Partners/Shutterstock. No use without permission.

SPAR PREMIUM

Izrađene prema tradicionalnoj recepturi, od provjerenih sastojaka i svježih jaja iz slobodnog uzgoja, SPAR PREMIUM tjestenine donose dašak luksuza na vaše tanjure. Osim tradicionalnih šurlica, fuža, makaruna i ostalih lokalnih specijaliteta, isprobajte i rezance obogaćene špinatom ili sipinim crnilom. Ljubitelje talijanskih okusa oduševit će i tradicionalne talijanske tjestenine poput orecchietta, conchigliona ili pacchera. Jasno istaknuto mjesto iz kojeg dolazi i priča o nastanku otkrit će vam sve tajne ove tjestenine, dok vrhunske namirnice korištene u izradi jamče kvalitetu i originalnost.

SPAR NATUR*PUR

Kad tražite ekološki, organski, bez GMO-a, odgovor je SPAR Natur*pur. Svaka tjestenina s ovim potpisom nosi europsku oznaku ekoloških proizvoda, BIO oznaku austrijskog centra AMA i oznaku gen-frei koja jamči da ne sadrže genetski modificirane sastojke. Zahvaljujući širokom izboru, birajte tjesteninu bez jaja, od durum pšenice, od pira, od cjelovitih žitarica, integralnu, a o vrstama ne moramo ni govoriti. Izrađene prema tradicionalnoj talijanskoj recepturi, odličan su izbor za bogati obiteljski obrok.

Copyright (c) 2018 VanoVasaio/Shutterstock. No use without permission. Copyright (c) 2018 VanoVasaio/Shutterstock. No use without permission.
Copyright (c) 2019 Seva_blsv/Shutterstock. No use without permission. Copyright (c) 2019 Seva_blsv/Shutterstock. No use without permission.

S-BUDGET

Tjestenina stvorena za obiteljske obroke. Izrađena od kvalitetnih sastojaka, ali s cijenom koja neće opteretiti vaš kućni budžet, S-BUDGET tjestenina dolazi i u velikim pakiranjima pa je ušteda višestruka. Špageti, pužići, penne rigate, fusilli
odlično će se spojiti s raznovrsnim umacima i oduševiti sva nepca.

SPAR VITAL

Vodite li posebnu brigu o tome što unosite u organizam i konzumirate, tada je SPAR Vital tjestenina stvorena za vas. Izrađena od ječmenog brašna, s jasno istaknutim sastojcima i udjelima nutrijenata, stvorena je u suradnji s nutricionistima kako bi se zadovoljile želje i potrebe baš svih kupaca. Bogata betaglukanima i dobar izvor proteina, idealan je saveznik svake prehrane. 

Copyright (c) 2018 Andrei Iakhniuk/Shutterstock. No use without permission. Copyright (c) 2018 Andrei Iakhniuk/Shutterstock. No use without permission.
Copyright (c) 2019 JuleDesign/Shutterstock. No use without permission. Copyright (c) 2019 JuleDesign/Shutterstock. No use without permission.

DESPAR

Želite li dašak prave Italije na vašem tanjuru, otkrijte svu raskoš DESPAR linije. Izrađena prema tradicionalnoj talijanskoj recepturi, ova će vam tjestenina otkriti zašto su Talijani toliko zaljubljeni u nju. Stvorena je za fantastično sljubljivanje s jednostavnim umacima od rajčice koji će donijeti okuse ljeta, ali i s neodoljivim bolonjezom za sve ljubitelje mesnih okusa. Izradili su ju proizvođači iz raznih dijelova Italije uz prepoznatljivu kvalitetu za vaš užitak.

SPAR FREE FROM

Neka vas posebne prehrambene potrebe ne spriječe u uživanju u jelima od tjestenine. Osjetljivost na gluten više nije prepreka u otkrivanju neodoljivih tjestenina. SPAR free from tjestenine ne sadrže gluten, a izrađene su od rižina i kukuruznog brašna za bezbolno uživanje. Linija razvijena u suradnji s liječnicima i prehrambenim stručnjacima nudi svu raskoš okusa bez glutena.

 

*Sve informacije u članku su informativnog karaktera.