sastojci

  • 1 konzerva tunjevine
  • 200 g tjestenine
  • 150 g kukuruza šećerca
  • 1.5 svježe paprike
  • 1 kiselo vrhnje
  • 1 žlica senfa
  • 50 g zelenih maslina
  • cherry rajčice
  • majoneza
  • limunov sok
  • sol
  • papar
  • listovi bosiljka

Način pripreme

01

Tjesteninu skuhate u zasoljenoj vodi prema uputama na pakiranju. Skuhanu tjesteninu isperite pod mlazom hladne vode.

02

U većoj zdjeli izmiješajte tjesteninu, konzervu tunjevine (prethodno iscijedite ulje iz konzerve), kukuruz šećerac, nasjeckanu svježu papriku, kiselo vrhnje, žlicu senfa i narezane otkoštene masline.

03

Dodajte žlicu majoneze, limunov sok, sol, papar i natrgane listove bosiljka. Sve skupa lagano promiješajte i ostavite 30-ak minuta u hladnjak da se sastojci prožmu.

04

Prilikom posluživanja možete dekorativno dodati narezane cherry rajčice.

podijeli

Proizvodi iz recepta