sastojci
- 200 g rakovih štapića
- 150 g svježeg krastavca
- 100 g kukuruza (konzervirani ili kuhani)
- 1 žlica svježeg peršina, nasjeckanog
- 100 g majoneze
- sol i papar po ukusu
Način pripreme
01
Rakove štapiće narežite na male kockice. Krastavac operite i narežite na kockice slične veličine kao i rakove štapiće.
02
U veću zdjelu ubacite narezane rakove štapiće i krastavce pa im dodajte kukuruz i nasjeckani peršin.
03
U zdjelu s povrćem i rakovima štapićima dodajte majonezu. Lagano promiješajte da se majoneza ravnomjerno rasporedi po svim sastojcima.
04
Posolite i popaprite salatu po svom ukusu p je ponovo lagano promiješajte.
05
Salatu možete poslužiti odmah ili je staviti u hladnjak na nekoliko minuta kako bi se svi okusi proželi. Ukrasite je dodatnim listićima peršina ako želite.
Savjet
Ovu salatu možete prilagoditi svom ukusu dodavanjem drugih sastojaka kao što su kuhana jaja, paprike ili crveni luk.