sastojci

  • 5 datulja
  • 0.5 šalice badema
  • 0.5 šalice indijskih oraha
  • 3 žlice kokosovog brašna
  • 0.5 šalica sušenih datulja
  • 2 žlice otopljenog kokosovog maslaca
  • 1 žlica agavinog sirupa
  • 1 žličica burbon vanilije u prahu

Način pripreme

01

1. Sameljite bademe i indijske orahe u multipraktiku do rahle smjese, zatim dodajte datulje i miksajte još do ljepljive smjese. Bademe prethodno močite u vodi najmanje 5 sati (najbolje preko noći), a indijske orahe 2 sata.

02

2. Dodajte sve ostale sastojke i još malo miksajte. Ostavite u hladnjaku 1-2 sata.

03

3. Oblikujte kuglice. Uvaljajte ih po želji i boji u mljevene bademe ili lješnjake, kokosovo brašno, kakao prah.

podijeli