sastojci
- 1 baguette
1. sendvič
- 50 g salse
- 20 g cheddar sira
- 50 g mini mozzarelle
- 1 šampinjon
- 30 g poriluka
2. sendvič
- 50 g salse
- 20 g cheddar sira
- 50 g mini mozzarelle
- 30 g svježe crvene paprike
- 1 grančica svježeg kopra
- 1 prstohvat mješavine dalmatinskih začina
3. sendvič
- 50 g salse
- 20 g cheddar sira
- 60 g mini mozzarelle
- 50 g crnih maslina bez koštica
- 1 prstohvat mješavine mediteranskih začina
4. sendvič
- 50 g salse
- 20 g cheddar sira
- 50 g mini mozzarelle
- 30 g pancete
- 1 okret svježe mljevenog papra, mediteranski začini
Način pripreme
Kruh razrežite i tostirajte s unutarnje strane.
Svaki komad tostiranog kruha premažite salsom, pospite ribanim cheddar sirom, dodajte na prvi ploške šampinjona, par koluta poriluka i mini mozzarellu.
Na drugi dodajte dva koluta paprike i mozzarellu i pospite sitno sjeckanim koprom, na treći dodajte masline nasjeckane na kolute i mozarellu, na četvrti stavite trakice pancete i mozzarellu.
Začinite po želji paprom i mješavinom mediteranskih začina i kratko zapecite samo da se sir rastopi, odmah poslužite.
Za pripremu ovog predjela koristite različite vrste kruha za raznolikiji dojam.