sastojci

  • 1 baguette
  • 50 g salse
  • 20 g cheddar sira
  • 50 g mini mozzarelle
  • 1 šampinjon
  • 30 g poriluka
  • 50 g salse
  • 20 g cheddar sira
  • 50 g mini mozzarelle
  • 30 g svježe crvene paprike
  • 1 grančica svježeg kopra
  • 1 prstohvat mješavine dalmatinskih začina
  • 50 g salse
  • 20 g cheddar sira
  • 60 g mini mozzarelle
  • 50 g crnih maslina bez koštica
  • 1 prstohvat mješavine mediteranskih začina
  • 50 g salse
  • 20 g cheddar sira
  • 50 g mini mozzarelle
  • 30 g pancete
  • 1 okret svježe mljevenog papra, mediteranski začini

Način pripreme

01

Kruh razrežite i tostirajte s unutarnje strane.

02

Svaki komad tostiranog kruha premažite salsom, pospite ribanim cheddar sirom, dodajte na prvi ploške šampinjona, par koluta poriluka i mini mozzarellu.

03

Na drugi dodajte dva koluta paprike i mozzarellu i pospite sitno sjeckanim koprom, na treći dodajte masline nasjeckane na kolute i mozarellu, na četvrti stavite trakice pancete i mozzarellu.

04

Začinite po želji paprom i mješavinom mediteranskih začina i kratko zapecite samo da se sir rastopi, odmah poslužite.

Za pripremu ovog predjela koristite različite vrste kruha za raznolikiji dojam.

podijeli