sastojci

  • 480 g bijelog graha
  • 4 kobasice
  • 150 g pancete
  • 2 glavice luka
  • 1 mrkva
  • 1 žličica mljevene crvene paprike
  • 1 crvena svježa paprika
  • 2 žlice pirea od rajčice
  • 3 češnja češnjaka
  • 2 feferona
  • 1 dcl ulja
  • 1 žlica svježeg peršina

Način pripreme

01

U tavi na vrućem ulju pržimo slaninu i luk. Dodamo mljevenu crvenu papriku, koncentrat rajčice, češnjak, žličicu brašna. Potom dodamo grah iz konzerve, promiješamo i dodamo feferon.

02

Grah prebacimo u vatrostalnu posudu, odozgo utisnemo kobasice, posipamo nasjeckanim peršinom i još malo pouljimo. Stavimo u pećnicu na 200 stupnjeva, 20 minuta.

podijeli

Proizvodi iz recepta