sastojci

  • 800 g filea ili pilećih zabataka
  • 300 g krastavaca
  • 100 g mladog luka

Marinada:

  • 5 žlica umaka od soje
  • 2 žlice meda
  • 2 žlice ulja indijskog oraha
  • 1 žlica curryja
  • 0.5 žličice čilija u prahu
  • 1 žlica mljevenog korijandra
  • 2 g soli

Način pripreme

01

Piletinu narežite na kocke 3 x 3 centimetra. Blago posolite i ostavite sa strane.

02

Sve sastojke za marinadu izmiješajte, meso stavite u marinadu i ostavite 30 minuta u hladnjak da se meso prožme okusima.

03

Mariniranu piletinu nabodite na ražnjiće i ispecite na grill tavi. Kikiriki tostirajte 1 - 2 minute.

04

Krastavce operite i narežite na kocke veličine 2 cm, mladi luk narežite na ploške. Pečene ražnjiće pospite tostiranim kikirikijem i poslužite uz krastavce i mladi luk.

podijeli

Proizvodi iz recepta