Rezanci s mesom i povrćem
sastojci
- 400 g rezanaca s jajima
- 250 g pilećih prsa (file)
- 250 g svinjske lopatice
- 150 g zelene paprike babure
- 150 g crvene paprike babure
- 100 g mladog luka
- 50 g maslinova ulja
- 1 žličica soli
- 0.25 žličice mljevenog papra
Način pripreme
01
Rezance skuhajte prema uputama na ambalaži, zatim ih ocijedite i ostavite da se malo ohlade.
02
Za to vrijeme u tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte na trakice narezanu svinjetinu i pržite da se zapeče sa svih strana. Izvadite svinjetinu na tanjur, a u istu tavu dodajte narezanu piletinu pa i nju zapecite sa svih strana. Isprženu piletinu dodajte na tanjur sa svinjetinom pa ih posolite i popaprite.
03
U veću zdjelu stavite skuhanu tjesteninu, dodajte piletinu i svinjetinu, narezani mladi luk te narezanu crvenu i zelenu papriku.
04
Sve dobro promiješajte i poslužite.