Rezanci s mesom i povrćem

sastojci

  • 400 g rezanaca s jajima
  • 250 g pilećih prsa (file)
  • 250 g svinjske lopatice
  • 150 g zelene paprike babure
  • 150 g crvene paprike babure
  • 100 g mladog luka
  • 50 g maslinova ulja
  • 1 žličica soli
  • 0.25 žličice mljevenog papra

Način pripreme

01

Rezance skuhajte prema uputama na ambalaži, zatim ih ocijedite i ostavite da se malo ohlade.

02

Za to vrijeme u tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte na trakice narezanu svinjetinu i pržite da se zapeče sa svih strana. Izvadite svinjetinu na tanjur, a u istu tavu dodajte narezanu piletinu pa i nju zapecite sa svih strana. Isprženu piletinu dodajte na tanjur sa svinjetinom pa ih posolite i popaprite.

03

U veću zdjelu stavite skuhanu tjesteninu, dodajte piletinu i svinjetinu, narezani mladi luk te narezanu crvenu i zelenu papriku.

04

Sve dobro promiješajte i poslužite.

podijeli