sastojci
Za prvi sloj:
- 1.5 šalica badema
- 3 žlice agavinog sirupa (ili meda, ili javorova sirupa)
- 3 žlice otopljenog kokosova maslaca
- 3 žlice sirovog kakaa
- 1 velika žlica limunova soka
Za drugi sloj:
- 1 šalica zamrznutog šumskog voća
- 1 zamrznuta banana
- 3 žlice agavinog sirupa (ili meda, ili javorova sirupa)
Za treći sloj:
- 0.5 šalice indijskih oraha (namakanih dulje od 2 sata)
- 3 žlice agavinog sirupa (ili meda, ili javorova sirupa)
- prstohvat praha bourbon vanilije
- prstohvat muškatnog oraha
Način pripreme
01
U multipraktiku ili blenderu prvo usitnite suhe sastojke prvog sloja ostavljajući i krupne komade.
02
Dodajte tekuće sastojke dok ne dobijete gustu masu, poput tijesta pa raspodijelite u visoke čaše.
03
Miksajte u blenderu sve sastojke za drugi sloj dok ne dobijete kremu pa je prelijte preko prvog sloja u čašama.
04
Isto učinite sa sastojcima trećeg sloja.
05
Držite u hladnjaku barem 1 sat prije konzumiranja. Poslužite posuto goji bobicama i usitnjenim orasima.