sastojci

Za prvi sloj:

  • 1.5 šalica badema
  • 3 žlice agavinog sirupa (ili meda, ili javorova sirupa)
  • 3 žlice otopljenog kokosova maslaca
  • 3 žlice sirovog kakaa
  • 1 velika žlica limunova soka

Za drugi sloj:

  • 1 šalica zamrznutog šumskog voća
  • 1 zamrznuta banana
  • 3 žlice agavinog sirupa (ili meda, ili javorova sirupa)

Za treći sloj:

  • 0.5 šalice indijskih oraha (namakanih dulje od 2 sata)
  • 3 žlice agavinog sirupa (ili meda, ili javorova sirupa)
  • prstohvat praha bourbon vanilije
  • prstohvat muškatnog oraha

Način pripreme

01

U multipraktiku ili blenderu prvo usitnite suhe sastojke prvog sloja ostavljajući i krupne komade.

02

Dodajte tekuće sastojke dok ne dobijete gustu masu, poput tijesta pa raspodijelite u visoke čaše.

03

Miksajte u blenderu sve sastojke za drugi sloj dok ne dobijete kremu pa je prelijte preko prvog sloja u čašama.

04

Isto učinite sa sastojcima trećeg sloja.

05

Držite u hladnjaku barem 1 sat prije konzumiranja. Poslužite posuto goji bobicama i usitnjenim orasima.

podijeli

Proizvodi iz recepta