sastojci

Podloga

  • 250 g integralnih keksa
  • 125 g rastopljenog kikiriki maslaca

Krema

  • 500 g krem sira
  • 80 g šećera u prahu
  • 100 g kikiriki maslaca
  • 400 ml vrhnja za šlag

Za ukrašavanje

  • 250 g kikirikija
  • 2-3 listića svježe metvice

Način pripreme

01

Sameljite kekse i pomiješajte s rastopljenim kikiriki maslacem. Smjesu utisnite u kalup obložen papirom za pečenje i odložite u hladnjak. 

02

U međuvremenu stucite vrhnje za šlag. Razmutite krem sir, maslac od kikirikija i šećer u prahu, dodajte u smjesu žlicu po žlicu šlaga i ujednačite. 

03

Ulijte kremu na podlogu, poravnajte površinu i odložite u hladnjak da se stvrdne. Tortu ukrasite prženim kikirikijem i listićima metvice.

Kolač će biti još bolji koristite li maslac s komadićima kikirikija.

podijeli

Proizvodi iz recepta