Što servirati za najbolji party?

Kokice

Znanstvenici tvrde da su kokice zdrava grickalica, no morate pripaziti na način na koji ih pripremate. Pržene na ulju, maslacu i s puno soli, definitivno nisu zdrava opcija, no kokice koje su ispucale na zraku imaju manji broj kalorija od onih iz mikrovalne.

Mali sendviči

Mini sendviči jednostavni su za pripremu i posluživanje, a mogu se jesti s nogu dok uživate u neobaveznom razgovoru. Složite ih sa sirom, šunkom, krastavcima ili pak posložite samo nekoliko vrsta povrća – u svakom slučaju, ne možete pogriješiti!

Topli sendviči

Topli sendviči također su zahvalno jelo za svaki party, a sve što vam je potrebno su tost, sir, šunka i vrhnje. Samo nemojte prerano navaliti na njih kako si ne biste opekli prste. ;)

Pizza

Svi vole pizzu! Bilo da se odlučite za klasičnu pizzu, cupcakese od pizze ili pizzetice, s ovim jelom ne možete pogriješiti, a pri odabiru sastojaka možete pustiti mašti na volju. Ovo jednostavno, ukusno i raznovrsno jelo začinit će svaku zabavu.

Kokteli

Razna alkoholna pića u kombinaciji s osvježavajućim sokovima osvježit će svaki party, ali i zagrijati već ionako dobru atmosferu… Samo pripazite da ne pretjerate. ;)